Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 selam soguk ve karanlik gecelerde beni isitacak birini ariyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 selam canım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 msn var mı msn ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Floridsdorf said: beyler elarine kız mı şimdi okuyamıcam 12 sayfayı 12 sayfa demişsin, kız var mı demişsin, ve paticik gibi bi forumda gelip soruyosun bunu, ayıp. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
houseofminer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oha ya o paladin güzeldi aslında benimde fakir bi paladinim var takılıorm evsiz bi biçimde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 lan olm ayıp. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kızların iyi oynamadığını düşünenler kızlarla oynamasınlar o zaman. Benim de illa sizle oynicam gibi bi derdim yok zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bazi kizlarin gamer bi gecmisi olmayabilir o yüzden kötüdürlerdir de, baska bi sebebi olamaz. HANI MUTFAKTA DAHA YETENEKLI olmalariyla falan alakasi yok. ben mesela cok iyi oynamiyorum. ama benden beter erkekler de görmedim degil. susun simdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Aha yargı geldi, benim eski guildde raid yaparken rahat 8-9 kız vardı, çoğu healer olmasına rağmen ne dps ne de healmeter'da aşşağılara düşmemişlerdir. Onların demek istediği sadece türk erkeklerinin kendilerini her alanda kızlardan üstün görmeleriyle alakalı bi önyargı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ama gaming işi başka iş. Cinsiyete değil skill'e bakıyo. I haz skillz durumu sözkonusuysa clicker olarak bile akarsın (bkz: ben. ) I haz no skillz I copy macros from google durumu varsa en erkek bile olsan fail olacağın anlar gelir. PS: Mutfakta daha iyi olduğumuzu iddia edenler olabilir ama sorarım, hangi erkek gecenin 3ünde kadınına krep yaptırabilmiştir? Veya hangi erkek bir yandan oje sürerken heroic raide/ve/veya BGlere girmiştir? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben yumurta yaptırdıydım sayılır mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sayılabilir o da evet (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ups Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Elarine said: SeaGle said: Beyler şimdi asıl önemli sorun, Ünzile kaç koyun ediyor? over 9000! hem kız, hem krep yapabiliyor hem de over 9000 geyiğini biliyor. o.o stalker gibi hissettirmesine rağmen pati albümden fotoğrafına da baktım, eli yüzü düzgün. bi' bug olmalı. böylesi normal değil :/. bence bir tarikat kurup kendi gibi kızlar yetiştirsin. pati nerd-geeklerinin de ihtiyacı karşılanmış olur. perma solution ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni gelenler bölümünde 13 sayfanın tek bir anlamı var tabii ki. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Elarine said: Ama gaming işi başka iş. Cinsiyete değil skill'e bakıyo. I haz skillz durumu sözkonusuysa clicker olarak bile akarsın (bkz: ben. ) I haz no skillz I copy macros from google durumu varsa en erkek bile olsan fail olacağın anlar gelir. PS: Mutfakta daha iyi olduğumuzu iddia edenler olabilir ama sorarım, hangi erkek gecenin 3ünde kadınına krep yaptırabilmiştir? Veya hangi erkek bir yandan oje sürerken heroic raide/ve/veya BGlere girmiştir? Yahu mesaj çoğumuş dalasım ve bu kısıma dacevap veresim geldi. Biz de örneğin m.çarken sigara içip gazete okuyabiliyoruz naaaaabbeeerrrrr. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 noluyo lan burda 13 sayfa olmuş? hoşgeldin sen de elarine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 vaniLLe said: bazi kizlarin gamer bi gecmisi olmayabilir o yüzden kötüdürlerdir de, baska bi sebebi olamaz. HANI MUTFAKTA DAHA YETENEKLI olmalariyla falan alakasi yok. ben mesela cok iyi oynamiyorum. ama benden beter erkekler de görmedim degil. susun simdi. mutfak yeteneklerin nasıl peki ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 zürafanın devamını çizsene sen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 teşekkür ederim ! mutfak yeteneklerim iyi de kullanmaya çoğu zamn üşenirim. salata, sandviç,makarna konularında uzmanlaştım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sen sus sana sormadım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hoşbulduk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hoşbulduğ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 smarthan said: vaniLLe said: bazi kizlarin gamer bi gecmisi olmayabilir o yüzden kötüdürlerdir de, baska bi sebebi olamaz. HANI MUTFAKTA DAHA YETENEKLI olmalariyla falan alakasi yok. ben mesela cok iyi oynamiyorum. ama benden beter erkekler de görmedim degil. susun simdi. mutfak yeteneklerin nasıl peki ? cicero gibi olmasa da jamie oliver gibi yargilarim ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.