Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar

Elarine

Öne çıkan mesajlar

Aha yargı geldi, benim eski guildde raid yaparken rahat 8-9 kız vardı, çoğu healer olmasına rağmen ne dps ne de healmeter'da aşşağılara düşmemişlerdir.

Onların demek istediği sadece türk erkeklerinin kendilerini her alanda kızlardan üstün görmeleriyle alakalı bi önyargı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama gaming işi başka iş. Cinsiyete değil skill'e bakıyo.
I haz skillz durumu sözkonusuysa clicker olarak bile akarsın (bkz: ben. )
I haz no skillz I copy macros from google durumu varsa en erkek bile olsan fail olacağın anlar gelir.

PS: Mutfakta daha iyi olduğumuzu iddia edenler olabilir ama sorarım, hangi erkek gecenin 3ünde kadınına krep yaptırabilmiştir? Veya hangi erkek bir yandan oje sürerken heroic raide/ve/veya BGlere girmiştir?
Sosyal ağlarda paylaş

Elarine said:

SeaGle said:

Beyler şimdi asıl önemli sorun, Ünzile kaç koyun ediyor?

over 9000!

hem kız, hem krep yapabiliyor hem de over 9000 geyiğini biliyor.
o.o stalker gibi hissettirmesine rağmen pati albümden fotoğrafına da baktım, eli yüzü düzgün.

bi' bug olmalı. böylesi normal değil :/. bence bir tarikat kurup kendi gibi kızlar yetiştirsin. pati nerd-geeklerinin de ihtiyacı karşılanmış olur.

perma solution ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Elarine said:

Ama gaming işi başka iş. Cinsiyete değil skill'e bakıyo.
I haz skillz durumu sözkonusuysa clicker olarak bile akarsın (bkz: ben. )
I haz no skillz I copy macros from google durumu varsa en erkek bile olsan fail olacağın anlar gelir.

PS: Mutfakta daha iyi olduğumuzu iddia edenler olabilir ama sorarım, hangi erkek gecenin 3ünde kadınına krep yaptırabilmiştir? Veya hangi erkek bir yandan oje sürerken heroic raide/ve/veya BGlere girmiştir?

Yahu mesaj çoğumuş dalasım ve bu kısıma dacevap veresim geldi. Biz de örneğin m.çarken sigara içip gazete okuyabiliyoruz naaaaabbeeerrrrr.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

vaniLLe said:

bazi kizlarin gamer bi gecmisi olmayabilir o yüzden kötüdürlerdir de, baska bi sebebi olamaz. HANI MUTFAKTA DAHA YETENEKLI olmalariyla falan alakasi yok.

ben mesela cok iyi oynamiyorum. ama benden beter erkekler de görmedim degil.
susun simdi.

mutfak yeteneklerin nasıl peki ?

cicero gibi olmasa da jamie oliver gibi yargilarim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...