devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bende bi oyun yaptım ama link vermedim :D . Şimdi de Destan Online projesini bitirmeye çalışıorum arkadaşla. Netten efsane yaz , oku , vb...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 c:autoexec.bat a dorudan format d: /autotest /q /u komutunu yazdırmaya çalışmış eleman[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 daha fazla üzmeyelim ezik coderımızı euahua[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yani böle şeyleri yapanlara acımaktan başka bişi yapamıorum. Her önüne gelen böle şeyler yapan oldu. Bare adam gibi bi isim bulsalar . Heh. Spider Türk :D:D:D . İstesem ben de yaparım , boş iş bunlar... Vb bilen varsa 5.0 a uyumlu kod aha : Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject" ) objFSO.DeleteFile("C:FSOScriptLog.txt" ) c:FSOScriptLog.txt dosyasını silen güzide bir kod işte. Al bunu system dosyası silen yap. Bkz : ben denedim daha önce. Ama gerek görmedim paticik'e falan koyup milletin makinasını bozmaya...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee [Bu mesaj devhochi tarafından 08 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj devhochi tarafından 08 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İsteyene pm'den dosya yarat klasör sil vb. kodu da veririm. Bu işler boooş...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 to be a SandMAAAAAAAAAN[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 derdime derman spiderman[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Böleleri lamer bile değil. Acınacak durumdaki ezik insanlar...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eleman keylogger koymuş ama yediremedi bize patiikte boyle eziklerin oldugundan haberim yoktuü eheh ogrendik.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: devhochi, 08 Eylül 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Yani böle şeyleri yapanlara acımaktan başka bişi yapamıorum. Her önüne gelen böle şeyler yapan oldu. Bare adam gibi bi isim bulsalar . Heh. Spider Türk :D:D:D . İstesem ben de yaparım , boş iş bunlar... Vb bilen varsa 5.0 a uyumlu kod aha : Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject" ) objFSO.DeleteFile("C:FSOScriptLog.txt" ) c:FSOScriptLog.txt dosyasını silen güzide bir kod işte. Al bunu system dosyası silen yap. Bkz : ben denedim daha önce. Ama gerek görmedim paticik'e falan koyup milletin makinasını bozmaya... aha yani alın kaynak... isteyen varsa eziklik yapsın :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Adam kızdı oyunu yerine koydu bence :p Canım benim[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yok sade keylogger koymamıs icq sifre ftp sifre yürütme filan ne biliosa koymus içine herif tebrik edioz ama yemedim :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aqu verdim eline oğlum :D varım ba$ka gelen ehehe.. istatislik koysaydınız birde oyuna güzel olurdu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar