Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spiderturk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani böle şeyleri yapanlara acımaktan başka bişi yapamıorum. Her önüne gelen böle şeyler yapan oldu. Bare adam gibi bi isim bulsalar . Heh. Spider Türk :D:D:D . İstesem ben de yaparım , boş iş bunlar... Vb bilen varsa 5.0 a uyumlu kod aha :

Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject" )
objFSO.DeleteFile("C:FSOScriptLog.txt" )

c:FSOScriptLog.txt dosyasını silen güzide bir kod işte. Al bunu system dosyası silen yap. Bkz : ben denedim daha önce. Ama gerek görmedim paticik'e falan koyup milletin makinasını bozmaya...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee

[Bu mesaj devhochi tarafından 08 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj devhochi tarafından 08 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
derdime derman spiderman[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
eleman keylogger koymuş ama yediremedi bize patiikte boyle eziklerin oldugundan haberim yoktuü eheh ogrendik.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
said:
devhochi, 08 Eylül 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
Yani böle şeyleri yapanlara acımaktan başka bişi yapamıorum. Her önüne gelen böle şeyler yapan oldu. Bare adam gibi bi isim bulsalar . Heh. Spider Türk :D:D:D . İstesem ben de yaparım , boş iş bunlar... Vb bilen varsa 5.0 a uyumlu kod aha :

Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject" )
objFSO.DeleteFile("C:FSOScriptLog.txt" )

c:FSOScriptLog.txt dosyasını silen güzide bir kod işte. Al bunu system dosyası silen yap. Bkz : ben denedim daha önce. Ama gerek görmedim paticik'e falan koyup milletin makinasını bozmaya...

aha yani alın kaynak... isteyen varsa eziklik yapsın :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee
Mesaj tarihi:
aqu verdim eline oğlum :D varım ba$ka gelen ehehe..
istatislik koysaydınız birde oyuna güzel olurdu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

• Yeni Oluştur...