kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Add Noise ve Motion Blur filtrelerini kullanarak yapıyorum fakat istediğim kadar iyi olmuyor. Daha başka nasıl yapabilirim ps ile ? Daha etkilyeyici bir görünümün yolu nerden geçer ? (Bu arada sadece o ikisi değil. Hafif ışık tonlamaları gibi şeyler de ekliyorum ama asıl olay temel görünümde işte.) Yardımcı olabilecek birileri varsa çok güzel olur çünkü yarın iş yerinde lazım olacak bu olay bana ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bi "brushed steel" tadı yakalamak istiyosun anladıım kadarıyla. noise+motion blur o doku için en iyi çözüm. lakin metal görünümünü ekleyip onu doku olarak üstüne bindirmek daha iyi bi sonuç verebilir. çok temel bi metal etkisi verme yöntemi için: selection hazırlıyoruz. reflected gradient ile siyah->beyaz->siyah geçişi yapıyoruz. select->modify->contract ile çözünürlüğümüze göre değişecek bi şekilde küçültüyoruz. ortalama kalınca bi yazıya 3-4 pixel yeterli. CTRL+I ile invert ediyoruz. metale benziyo. şimdi. burda asıl olay şu. metal objelerin bir kenarı olur. yansıtıcı bi yüzey olduu için de ışık yansıtır bu. kenarlarında kırılan ışıkları görebiliriz. köşelerde keskin geçişler yaparsak bu tadı daha iyi yakalayabiliriz. mesela selection hazırlar, siyah ile doldurur, reflected gradient transparan->beyaz->transparan ile deliler gibi küçük büyük gradientler yaparız. selectionı drop ederiz. (ctrl+d) angled lasso ile köşeleri açılı bi şekilde seçip (4-5 pixel içeri girsin yeter) bi tarafına siyah gradient veririz. her köşe için tekrar ederiz bunu. (yuvarlak bölgeler daha da advanced oluyo girmeyelim şimdi) sonra tamamını seçeriz (ctrl + layer name click) yeni layer açar, siyahla doldururuz. reflected beyaz atarız stratejik bi bölgesine. bunnardan birini yaptıktan sonra, brushed metal dokusunu üstüne soft light blended olarak yeni bir layer halinde koyarız. bişiler olur.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sanırım anladım dediğini. deneyeceğim. teşekkürler.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada söylemeyi unutmuşum, contract edilmiş alandaki tek bi gradient vardı ya... hah onu tam 0 derece açıyla yapman şart. yoksa olmaz. shift'e basılı tutuyoz bu iş için.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o kadar dersimi çalıştım gittim yapıcam lan işte diye tüm gün elektrik yoktu iyi mi : ) eheh[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar