Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 D duruyo neden olur boyle ya? 60gb dolu diyo C icin ama hic birseyim yok. klavye ingilizce klavye olmus falan hayatim C deydi neden olur bu nasil kurtaririm var mi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 benimde hayatim c de hemen hemen panik yapma bi my computerden manage'ye gel disk managmente gel ordan bak bakalim c var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çok tırsarsan sistemi geri yükle yap abi.en yakın güne geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Gecmis gun yok ama administatorda var belgelerim dosyalari ben onu nasil geri alicam? gecmise alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Nolur abi acil yardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sanki boyle windows xp uzerine 2. bi windows kurulmus eskisi de duruyo D den biseyler siliyorum geri donusum kutusuna gitmiyo buyuk ihtimal eski geri donusume gidiyo falan nasil halledicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 arkadaslar windows kendini sifirliyor reset attigimda hersey tekrardan sifirlaniyor nasil cozucem? off gece gece dert oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi live linux cd/usb si ile boot edip dosyalarına erişebilirsin.sonra onları istersen cd ye yaz istersen başka bi usbye at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Dosyalari D ye attim dosyalara ulasabiliyorum ancak xpnin kendini resetlemesine nasil cozum bulucam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dosyaları kurtardıktan sonra format? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Baska cozum yok mu ya? Unuttuklarim falan varsa diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 program files ve windows klasörü dışındaki tüm klasörleri taşı bi yere öyle format at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Oh attım format keyiflendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gittikleri gibi gelicekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar