l30n66 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 CATA bulunmamaktadır. Armory: Janizary @ Spinebreaker - Game - World of Warcraft Characterin nicki: Janizary Characterin realmı: Spinebreaker pvp Characterin extra özellikleri notlar: %310 ulduar mount, 3 kişilik voa mount KS, undying title Account bilgileri: tüm keyler mevcut, ayrica bagli oldugu mail de verilecektir. *SQ/SA var mı:E/H (Gizli soru ve cevabı) evet *MAIL varmı:E/H evet *CD-KEY varmı: E/H evet 3de *Ilk sahibi misiniz: E/H evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E/H tc kimlik no ve kimlik no kapatilmis bicimde on taraf (bu kadari yeterli) *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E/H evet Başka detay vermek gerekirse Spinebreaker serverindaki NECROLORD; brewfest ram bulunmakta ve birsürüde title.. Druid olarak Bronheim..Mage olarakta Wuzuli.. bunlarin disinda heirloomlar bulunmakta Ayrica 70 lvl (farkli bir hesapta, ayni battle net ) rog lvl 70 scout title li char bulunmakta -realmi farkli- Lütfen pazarlik etmeyiniz zaten 0 paket alsaniz bu civarda, rare seyler oldugu için satiyorum. Ayrica cata trial de durmaktadir (daha kullanmadim) Karakterde ne kadar gold oldugunu hatirlamiyorum fakat ivir zivir ve mesleklerden yine kazanabilirsiniz. [email protected] 0533 843 65 38 halil Fiyat: (65) tl iş bankasi takas pazarlik yok ilk gelen alacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar