ebrucuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 işte bu benim minik kuşum Can adının Can olduğuna bakmayın o bir dişi.şu an 8 yavrusu 3 de torunu var ;)[signature][hline] [Bu mesaj ebrucuk tarafından 31 Ağustos 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 nerde?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 CAn kayboldu imdakkkkkkk :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 [signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Güzel bir kusa sahipsin ona ii bak
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 adaşmla tnışmş oldm :)[signature][hline]wtf?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzel kuşmuş. :) kuşlarda çifleştirme olayı nasıl oluyor bilmem ama yavrular kesin çok tatlıdır..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Aklıma 4-5 yaşındayken sahip olduğum muhabbet kuşlarım geldi :([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya bu kuşları çoğaltmanın püf noktaları nedir hakkaten..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hah simdi bu sanki hic imzalık olmadı :P Imzalık malzeme çıksın ama onurlu çıksın diyorsun :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
ebrucuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 can ın yavruları çok tatlı ya. valla bu hayvanlar üremeye çok meraklı ama nazar oldular artık üremiyolar. dişiler çok cadı oluyo benim can da öle :)[signature][hline]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman mauahuhauha[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman bu imza yapilimazmi şimdi[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Abi,BonePart'ın her lafı imzalık ztn :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hmm güzel kuş ta kardeşim?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
bedeviizz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Qui, 01 Eylül 2004 03:45 tarihinde demiş ki: Ya bu kuşları çoğaltmanın püf noktaları nedir hakkaten.. efenim buyrun burda biraz var http://forum.paticik.com/view.php?id=81597
Waxman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bu kuş milletinin hepsi aynı kardeşim.yok mu şöyle acayip tipli bişeyler,bakalım da "aaa çok deişik bişey bu..." diyelim.
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arcane,bak dişiymiş hazır,senin papağana everelim olmamı? Hem çokda güzel hatun kişi... ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim papağan kahvaltıda yer bu kadar ufağını eheh.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 arcane bu senin kuş cennet kuşu dediklerindenmi oluyor biraz ufak göründüde bi papağana oranla :)
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kardeş olucak başka bi yaratık bulamadınmı ya :=)[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Çok güzel bir kuş.çok tatlı.da neden adı can? genelde kus isimleri pamuk boncuk gibi flm koyarlar.baska bir nedeni warmı? :)[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bone, resmini cekip koysaydin bari.. lol! ;)[signature][hline]-Makaveli-
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 abi küçüklüğümdne beri kuşları sevmem neden derseniz küçükken muhabbet kuşunun birisi elimi ısırmıştı çok acıdı ondna beri nefret ederim[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri...
Öne çıkan mesajlar