nonos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bu aralar film izleyesim tuttu oturup saatlerce izliyorum Digitürk sinema salonlarında genelde aynı filmler oynuyo.Bu aralar 2 güzel film vardı ikisinide izledim Süper ot ve Kızıl ejder ikiside güzel filmler Bana şöyle eski yada yeni gerilim ve komedi filmleri söyleyebilirmisiniz Bide digitürk dergisi gelmiyo bana netten bakabilcveğim bi yer varmı hani moviemax de falan ne var ne yok diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 www.digiturk.tv[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Vizyon olayıyla aran pek iyi değil galiba. Süper Ot, Scary Movie türünde filmler hiç ilgimi çekmiyor açıkçası ama gülmekten kırılacağın bir kaç film söyleyeyim öncelikle... The Party (Peter Sellers'ın oynadığı The Party bir sürü film var bu isimde) Pink Panter serisi American Pie serisi Bill & Ted Badi Dünyayı Kurtaran Adam Gerilim filmi olarak aklıma kalmış çok güzel diyebileceğim bir şey yok. Özellikle gerilim türü filmler genelde çok boş oluyorlar...[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ah Badi muhteşemdi Yarın Kill Bill geliyor ona git[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 valla bu konu basligindan bissruu buldum aramada.. en sonunciye yaziyim dedim.. arkadaslar film tavsiyesi verin yaws indircem .. eski yeni farketmez .. bitane bole the girl nextdoor ,hotchick tarzi bide 2 tane polisiye , aksiyon tarzi bisi olabilir :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar