Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kan sayımına gittim bi sabah ben 21 çıktı ebnde sabah kan şekeri. suratım bembeyaz ölüyodum sandım doktora gidene kadar. herif bana dediki düşük şeker var sende. yok ya dedim ciddimisin anlamamıştım bu zamana kadar. muhakkak yanında bi tane olips, kesme şeker falan bulundur. ölürsün şerefsizim.
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha abi nası yaşıyonuz 21 nedir, hiç mi farketmedin bugüne kadar::o sebebi neymiş bu sade hipoglisemik olmanın?
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nası hiçmi farketmedin? abi ben her sabah ölüyorum. biliyorum şeker rahatsızlıgım oldugunu. adı konsun sırf diye gittim doktora düşük şeker dedi. vallahamı lan ciddimisin dedim geyiğine yani. biliyorum halimi durumumu yani. ırsi bişi. baba tarafı komple şeker hastası
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hee öyle anını anlattın yani, ne bileyim ben anlamadım okuyuverince. kolay gelsin.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 pek kolay gelicek bi durum değil yani. açıkcası öyle bi anda kendinizi lan canım niye böyle hayvani derecede şeker,şokolade v.s itemler istiyo diye düşünürseniz direk doktora. koşun yani. sonra ucu kaçıyo boku çıkıyo.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şeker yiyince geçiyorsa çok kasmıyım o zaman
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Glukoz 89 N[74-118] mg/dL yeniden insani değerlerdeyim internet tahlil sonucunu görebilmek priceless beynim hala ağrıyor gerçi
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi bende de düşüyo şeker zaman zaman, ama canım hiçbi zaman şeker meker de istemiyo. terliyorum, kararıyo ekran hafiften, el ayak titriyo, tutmuyo falan. hayvan gibi avuç avuç bi şeyler yiyince geçiyo 10dk içinde.
Öne çıkan mesajlar