Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Miyaw1 said: kesemezsinki zaten, kesebilene helal olsun. niye kesemicen la temizlik imandan gelir 2 buğday tanesi uzunluğunu geçmicek kıllar diye öğretmedilermi la din dersinde
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 senko said: fede said: 6 aydır bıcak sürmedim yüzüme 23 yil, oww yeaH! adam bebek poposu gibi edit: yetişemedim.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oha köse diyoruz biz ona bebek mebek hikaye ekekekeke
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Llama said: Miyaw1 said: kesemezsinki zaten, kesebilene helal olsun. niye kesemicen la temizlik imandan gelir 2 buğday tanesi uzunluğunu geçmicek kıllar diye öğretmedilermi la din dersinde ne alaka. o iki buğday tanesi belli bi bölgeye göre belirlenmiş bişi. ben mesala koltuk altı falanda çok uzun zamanlarda keserim. adam gibi temizlendikten sonra hiçbirinin zararı yok. ama tarrram gibi temizlenmessen o kıllar senden çıkıyor başkalarını rahatsız ediyor. buradanda cevap ya kesin ya da güzel güzel temizlenin otobüsün içine ediyonuz lan. işin kötü tarafı bende ense kılı bile olmamasına rağmen kıçta nasıl çıkıyor ben onu anlayamıyorum.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 otobüste de onu yannız. bu yıl otobüsle gidiyim dedim okula içine ediyorlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Aldın mı 1 kere al pahalı al, fonksiyonlu al.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ne gerek var pahalıya zaten az çıkıyor tüy gibi onları çıkınca indiririm. paramı sıçıoz biz.
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Lexius said: traş oluyorum akşamına kirli tiki sakalı var suratımda aAAAAA 20 gün diyo adam ! askerde basa bela bu olay lanet olsun asiri kıllılıga
Öne çıkan mesajlar