Salire Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Japonya'dan aldığım ipadi , ipad 2 alacağım için satmak istiyorum. 700 TL jail-break yapilmiştır. 70 liraya da orjinal ipad kılıfı verebilirim ( ipad 2 ye uyuyormu bilmiyorum ). Tertemizdir isteyene resim vs atabilirim. İstanbuldayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kıçının başının çizik durumu için resim koyman lazım, kullanılmış diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 satıcı güleryüzlü lol imzasından anladım ürünün fiyatı da güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben bunu gördüm, kullanmıştım da. temizdi baya. param olsa alırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 guzel alet fiyat da makul ama galaxy tab daha guzel bence kocaman lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ipad 2 yi nasıl getirteceksin ? eğer bana da belirli bir ücret karşılığı getir(t)me imkanın varsa ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar