logtrig Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hertz'de dizel albea var, 780 lira. getz'in dizelini vermiyor listede, gerçi demin arkadaş aradı, 65 liraya 1.5dizel turbo getz bulmuş, tanıdığında varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 her ek kayitli surucu icin fiyat farki isteyebilirler. Baska surucu icin karsilamiyor sigorta sirketleri falan. Birde cok noktali kiralama hizmeti veren firmalar vardi, atiyorum izmirden aldim arabayi, ankaraya getirdim biraktim falan gibi. Plana esneklik katan bi nane oluyor. Avis ve decar bahsetmisti ama hic ihtiyacim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3 gundugune rize ye geldım .Trabzon havaalanından OZELLIKLE RENO CLİO symbol ıstedım. burda kı fıyatlar degısken ama yerlı bı kıralamadan gunluk 50 lıraya dıesel kıraladım . havaalnından cıktım 50 lıralık mazot attım 340 km yaptım .Bugunde 30 lıralık attım yarın aksam donucem bakım kac km yapcak ama 500 u bulurum sankı .. Yabancı kıralama araclarından daha cok yerlı olan kucuk kıralamalardan fıyat al derım .Yabancılar burun surtmuyor 50 60 lıra arası alırsın dıesel bı arac .ve tavsıye edıyorum Reno sınıfı kırala 2011 clıolar felan guzel araclar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben benim sirket arabasini kiralarim 1 depoyla 1100km filan gidiyor duzgun kullanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 logtrig said: hertz'de dizel albea var, 780 lira. getz'in dizelini vermiyor listede, gerçi demin arkadaş aradı, 65 liraya 1.5dizel turbo getz bulmuş, tanıdığında varmış.alın gitsin temiz. kaç beygirlikmiş onu da sorun. yakıtta cok bi bok fark etmiyo gerçi ama, bi 80 kusur bi 100 kusurlugu varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gerçi şimdi baktım da, hertz'de kocaman yazıyor en az 5 yıllık ehliyeti olacak kiralayanın diye. ben yurtdışında da hertz'den kiraladım ama öyle bir şartları yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ozaman lokal kiralamacıya gidiceksiniz. en azından 2 senelik isterler buyuk firmalar. o da en az. tanidik manidik lazim size anca ya da kucuk firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 5 yillik ehliyeti olmayana kiz bile vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kardeş sen niye trollüyosun konuyu? ilk sayfadan beri 1 tane düzgün yorumun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 düşük hızla çıkmanız gereken fazla yokuş varsa benzin>dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ne kız vermesi, elini vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok ya oyle canim sikildi ictim birazda o yuzden trolleme amacim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3500kmyi de yıldız yokusundan cıkıp barbarostan inerek yapıcaklarmış sfddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cistak cistak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok doğuda takılacaksalar dağın üzerinde 20 tane z tipi yol vardır çok farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 forgiver said: düşük hızla çıkmanız gereken fazla yokuş varsa benzin>dizel burada biseyler cok yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 2-3 poşet beyaz atın arabaya yol parasını çıkarsın, al sana kıyak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 KHaRoN said: forgiver said: düşük hızla çıkmanız gereken fazla yokuş varsa benzin>dizel burada biseyler cok yanlis.çok spesifik bir dusuk hızda gecerli olabilir :P 1. vitesin ucu ve 2. vitesin turbo laginde kalabilecegi, saatte 31km gibi bi hızda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 getz ne abi bu mevsimde pazarlikla 55 60 a dizel clio bulursunuz lan, zorlasan megane II bile ciklar dizel yani. avis hertz falan aman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nisan 10 gibi istiyoruz aracı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 synthesizer said: çok spesifik bir dusuk hızda gecerli olabilir :P ahah belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 onu diyorum zaten 1. viteste anlık gösterim 30 oluyor 20lere düşüyor yani şu kötü bir dağ yolu var virajlı, uçurumlu, asfalt yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi adamlar karadeniz turu yapıcak olsalar jip kiralamayı akıl ederler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 logtrig said: nisan 10 gibi istiyoruz aracı yalnız. arac kiralamalarda yaz sezonu mayista ba$lar kasimda biter. nisan off season, her turlu pazarlik imkani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar