enema Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 winamp 5kusur kullaniorum, winampi ilk actigimda .wma formatindaki sarkilari sorunsuz dinleyebiliyorum ama 5-6 sarki dinledikten sonra wma acmaya calisinca winamp cokuyor. varmidir tedavisi yoksa winamp tarzinda baska hangi programlari onerirsiniz?[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kimse yok mu cozumunu bilen?[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bence winamp 5.05 kullan bazı buglar fixlenmiş vs .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 dilersen wma ları mp3 yap kesin çözüm http://www.download.com/3120-20-0.html?qt=wma+to+mp3+converter&tg=dl-2001 bu linkten bulabilirsin gerekli programları audio CD leride mplayer ile değilde mp3 yapab programlarla yaparsan başın arımaz: )[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saolun 5.03c vardi 5.05 yukledim halloldu sorun.[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar