Reumer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Evet bi 5dk falan oynadıktan sonra bilgisayar kilitleniyor nedendir? 2 haftadır falan rahat oynuodum 13. bölüme falan geldim fakat tatile gidip geldikten sonra böyle kilitlenmeye başladı. sorun nerden kaynaklanıo olabilir? Not:Aramadan arattım ama hiçbirşey bulamadım.Tartışma topicleride 30 40 sayfa olmuş ordada bulunmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fanlar olabilir[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ya sanmıyorum eskiden yoktu çünkü böyle bir sorun.Saatlerce oynuyordum. Ve baktım bi sorun yok fanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oyun kopyaysa hiç aglama arkadasim.eger deilse bi virus tarattirmasi fln yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kopya oyunlarda olabiliyormu böyle bir sorun? yani 2 hafta aradan sonra? 13 14 bölüm geçtikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bilgisayarında bi sorun vardır belki virus fln taradınmı aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 cpu isiniyo olabilir birde ekran kartindan kaynaklanabilir driver uptade falan cek[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eğer kasayı 2 hafta güneşte bıraktıysan ve açılmadığı için fanlar da çalışmadı hiç doğal ısınmadan birşeyler olmuş olabilir (güzel salladım ehue) en iyi yöntem bu gibi durumlarda 1 cd yi başka bilgisayarda deniceksin 2 başka bir cdi senin pcde deniceksin ama oyunun korsan olduğunu var sayarsak :D cdsiz çalışıyor ve bundan olma durumu yok. O zaman yine cd de bulalım suçu, düşük hızdaki yazmadan yüksek hızdaki yazmaya geerken cdlerde bozulma olabiliyor. En iyisi yine sen yine bu iki yöntemi kulan save ini götür ve arkadaşında oyna biraz aynısı oluyor mu. Bir de başka cd den yukleme yap saveini alıp.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 konfigurasyonunu yazsaydın daha ii yardımcı olabilerdik[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar