TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dün sabaha kadar fernando torres gibi çalışan bilgisayarım saat 4'ten itibaren ninja donmalar yapmaya başladı. neden olduğuna dair hiç bi fikrim yok. oyundayken falan ekran böyle önce bi kare kare kararıyo. ardından kitleniyo, sonra mavi ekran geliyo. if u see this screen for first time'ı okuyorum. gerisini okuyamadan siyah ekran üzerine sarı çızıklar gelip gg. termal macun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bill gates e götür bi baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 meme yapmış diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ekran kartını bi sök temizle fanı manı bakalım düzelcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi geçen öyle bişey yaptım. termal macunun tamamen yokolduğunu farkettim. direkt o geldi aklıma o yüzden. emin olamadığım için de almadım yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oyun oynuyoken oluyosa ekran kartında var bişeyler.bi sök temizle başka pcde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar