Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül Saldırılarının Perde Arkası

AngeL_DusT

Öne çıkan mesajlar

perde arkası falan yok amrikanın kendisini vurmasıişte gayet açık ve net.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
dünya üzerinde hic bir zaman varolmamıs bir ırkın bası icin gayet normal bir davranıs

o zaman turklere de dunyada hic varolmamis bir irk diyebiliriz. biz de ilk insan oldugu zaman yoktuk, bir sure sonra var olduk. amerikalilar da 1700 lere kadar yoktu, ondan sonra var oldular. lutfen sacmalamayalim.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

evet kiddo'nun söylediği doğru aslında... bu flash filminden başka da birilerinin bişiler yapmış olması gerekirdi, en azından dillere düşmesi gerekirdi gibime geliyo. ama fahrenheit 9/11'ı falan da izledikten sonra "amerika yapar böyle şey" diyo insan.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 05 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
dünya üzerinde hic bir zaman varolmamıs bir ırkın bası icin gayet normal bir davranıs

o zaman turklere de dunyada hic varolmamis bir irk diyebiliriz. biz de ilk insan oldugu zaman yoktuk, bir sure sonra var olduk. amerikalilar da 1700 lere kadar yoktu, ondan sonra var oldular. lutfen sacmalamayalim.

Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur!Türkler hic bir zaman yapay bir ırk olmamıstır.ama "amerikan" diye bir ırk yoktur(nitekim bunu kendin de bir nebze yakalamısın).Amerikan dedigimiz kisiler Afrika dan Jamaica dan surdan burdan oraya yerlesmis ve sonradan amerikan kimligi kazanmıs kisilerdir.iyi dusunup de cevap verelim...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak gene konu baska yerlere sarkacak...gerci suc biraz da bende ya...benim demek istedigim,Türklerin genel bir kökeni vardır.Nerden geldigimiz bellidir.Kollarımız da bellidir(Kazak,Azeri,Tatar,Bulgar,Macar vb...).Amerikan denilen ırk için ise böyle bişey yoktur.Oraya Avrupa'dan giden olmustur,Uzak dogudan da...Ne yani simdi Amerikanları Roma İmparatorluguna mı dayandıracağız?Demek istedigim bu...Amerika kıtasıda Peru dışında köklü bir kültüre sahip ırk aklıma gelmiyor.Kesin vardır;fakat Amerikan ırkını bunun içine katmak ayıp olur,diğer tarafta cayır cayır yanarız Allah vermeye...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Sosyal ağlarda paylaş

almanyaya da türkler göç etmiş... türkiyeye de başka yerlerden insanlar gelip yerleşmiş, türk vatandaşı olmuş. almanların ve türklerin de soyu belli değil o zaman...

neyse konuyu saptırmayalım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur!

cok korktum
said:
Türkler hic bir zaman yapay bir ırk olmamıstır.

bu ne demek. tarihin baslangicindan beri turkler var mi bu mudur yani?
said:
ama "amerikan" diye bir ırk yoktur(nitekim bunu kendin de bir nebze yakalamısın).Amerikan dedigimiz kisiler Afrika dan Jamaica dan surdan burdan oraya yerlesmis ve sonradan amerikan kimligi kazanmıs kisilerdir.

su anda turk dedigin insanlar ne peki? bircogumuzun bulgar arnavut yunan rum macar dagistan vsvsvsvs. li oldugunu biliyomusun? sen bir turk olarak baska hicbir irka "yeni irk" diyemezsin cunku turk irki diye bir sey artik yoktur (yanlis anlamayin, safkan turk irki yoktur demek istiyorum, biz de karistik demek istiyorum). osmanlinin uygulamalari sayesinde anadoludaki turkler = melez (osmanli yeni yerler ele gecirdigi zaman orda yasayanlarin bir kismini anadoluya, anadoluda yasayanlarin da bir kismini balkanlara yerlestirmistir). asya turku istiyosan... tabii ole bisi kalmadi artik ordakiler de cinlilerle mogollarla vs. birlestiler.
said:
iyi dusunup de cevap verelim...

... diyecek biseyim yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de, bi ara 17/8 de amerikanin isi deniyodu...yok yapay deprem falan. mantikliydi bazilari da...

simdi illa teorilerle gideceksek, kusura bakmayin benim vatandasimi olduren adama ben niye aciyim simdi?

edit: kafa atan arkadas, senin o tanimadigin irk olarak kabul etmedigin vs.vs... tey tey, adamlar dunyayi yonetiyo, sen tanimamisin cok da... (kelime oyunu yaptik, noktali yerleri doldurun.. belki ilgi artar)

[Bu mesaj riglous tarafından 05 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ya bak gene konu baska yerlere sarkacak...gerci suc biraz da bende ya...benim demek istedigim,Türklerin genel bir kökeni vardır.Nerden geldigimiz bellidir.Kollarımız da bellidir(Kazak,Azeri,Tatar,Bulgar,Macar vb...).Amerikan denilen ırk için ise böyle bişey yoktur.Oraya Avrupa'dan giden olmustur,Uzak dogudan da...Ne yani simdi Amerikanları Roma İmparatorluguna mı dayandıracağız?Demek istedigim bu...Amerika kıtasıda Peru dışında köklü bir kültüre sahip ırk aklıma gelmiyor.Kesin vardır;fakat Amerikan ırkını bunun içine katmak ayıp olur,diğer tarafta cayır cayır yanarız Allah vermeye...

bravo! bilinen 20bin yıllık belegeli tarihi, ve ırklar kronolojisini bu kadar güzel çözmüşsün. okumadan, bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle konuşmayalım. hele ki başkasına karşı kabalık hiç yapmayalım lütfen..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
Follow the energizer tav$ani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...