AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 http://pixla.px.cz/pentagon.swf Yukarıdaki adreste 11 Eylül'de düzenlenen saldırıların gerçek yüzünü gösteren bir flash videosu var. Yaklaşık 3 mb büyüklüğündeki vidyoyu izleyince dehşete kapılıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ne gibi dehşete kapılıcaz? Zararlı şeyler varmı içinde?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 perde arkası falan yok amrikanın kendisini vurmasıişte gayet açık ve net.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 DEHHHHŞEEEEEEEEEET *!duvarı tırmalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 uzun suredir bole bi ihtimalin varligini dusunuyodum :P ama daha cok komplo teorisi gibin geldi bana hep :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bariz şekilde Pentagona Boing moing düşmedi diyor flashda. Kendi kendilerinimi vurdu adamlar yani[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dünya üzerinde hic bir zaman varolmamıs bir ırkın bası icin gayet normal bir davranıs[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: dünya üzerinde hic bir zaman varolmamıs bir ırkın bası icin gayet normal bir davranıs o zaman turklere de dunyada hic varolmamis bir irk diyebiliriz. biz de ilk insan oldugu zaman yoktuk, bir sure sonra var olduk. amerikalilar da 1700 lere kadar yoktu, ondan sonra var oldular. lutfen sacmalamayalim.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hakkaten o kadar büyük boeing nası yok oldu yahu ? bu arada ilk gösterdikleri resimlerde bina sağlam sadece dumanlar siyah , soradan kendileri mi patlattılar o katı acaba ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yeterince inandırıcı... ama tabiki tam güven olmaz. biraz daha araştırmak lazım. bakarsın micheal moore abimiz bunla ilgili de bişiler yapar...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Michale Moore'un o kadar derin konulara eğilebiliceğini hiç sanmıyorum, orda da bir yere kadar izin veriliyor. Ha eğilmeye kalkarsa sonu zaten pek iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Az biraz gaz bi vidyo olmuş ama kanıtlar gerçekimsi değil gibimi ne? Alakasız üç uçağın ikisinin manhattanın merkezine diğerinin en önemli askeri üsse gitmesini farkedemeyecek kadar acizmiydi atcc ler. Peh[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet kiddo'nun söylediği doğru aslında... bu flash filminden başka da birilerinin bişiler yapmış olması gerekirdi, en azından dillere düşmesi gerekirdi gibime geliyo. ama fahrenheit 9/11'ı falan da izledikten sonra "amerika yapar böyle şey" diyo insan.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Jadelith, 05 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki: said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: dünya üzerinde hic bir zaman varolmamıs bir ırkın bası icin gayet normal bir davranıs o zaman turklere de dunyada hic varolmamis bir irk diyebiliriz. biz de ilk insan oldugu zaman yoktuk, bir sure sonra var olduk. amerikalilar da 1700 lere kadar yoktu, ondan sonra var oldular. lutfen sacmalamayalim. Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur!Türkler hic bir zaman yapay bir ırk olmamıstır.ama "amerikan" diye bir ırk yoktur(nitekim bunu kendin de bir nebze yakalamısın).Amerikan dedigimiz kisiler Afrika dan Jamaica dan surdan burdan oraya yerlesmis ve sonradan amerikan kimligi kazanmıs kisilerdir.iyi dusunup de cevap verelim...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tarihleri pek derin olmasa da onların da kendilerine ait kültürleri var sonuçta... neye göre "ırk" olarak ayırdığınızı anlamadım. bu arada kafa falan çakma sakin ol.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur! Dostlar kıraathanesi değil burası dostum sakin...[signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ılgınc ve dehset=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya bak gene konu baska yerlere sarkacak...gerci suc biraz da bende ya...benim demek istedigim,Türklerin genel bir kökeni vardır.Nerden geldigimiz bellidir.Kollarımız da bellidir(Kazak,Azeri,Tatar,Bulgar,Macar vb...).Amerikan denilen ırk için ise böyle bişey yoktur.Oraya Avrupa'dan giden olmustur,Uzak dogudan da...Ne yani simdi Amerikanları Roma İmparatorluguna mı dayandıracağız?Demek istedigim bu...Amerika kıtasıda Peru dışında köklü bir kültüre sahip ırk aklıma gelmiyor.Kesin vardır;fakat Amerikan ırkını bunun içine katmak ayıp olur,diğer tarafta cayır cayır yanarız Allah vermeye...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 almanyaya da türkler göç etmiş... türkiyeye de başka yerlerden insanlar gelip yerleşmiş, türk vatandaşı olmuş. almanların ve türklerin de soyu belli değil o zaman... neyse konuyu saptırmayalım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya helal olsun valla , konuya bakın bide ne yöne kaydığına bakın konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur! cok korktum said: Türkler hic bir zaman yapay bir ırk olmamıstır. bu ne demek. tarihin baslangicindan beri turkler var mi bu mudur yani? said: ama "amerikan" diye bir ırk yoktur(nitekim bunu kendin de bir nebze yakalamısın).Amerikan dedigimiz kisiler Afrika dan Jamaica dan surdan burdan oraya yerlesmis ve sonradan amerikan kimligi kazanmıs kisilerdir. su anda turk dedigin insanlar ne peki? bircogumuzun bulgar arnavut yunan rum macar dagistan vsvsvsvs. li oldugunu biliyomusun? sen bir turk olarak baska hicbir irka "yeni irk" diyemezsin cunku turk irki diye bir sey artik yoktur (yanlis anlamayin, safkan turk irki yoktur demek istiyorum, biz de karistik demek istiyorum). osmanlinin uygulamalari sayesinde anadoludaki turkler = melez (osmanli yeni yerler ele gecirdigi zaman orda yasayanlarin bir kismini anadoluya, anadoluda yasayanlarin da bir kismini balkanlara yerlestirmistir). asya turku istiyosan... tabii ole bisi kalmadi artik ordakiler de cinlilerle mogollarla vs. birlestiler. said: iyi dusunup de cevap verelim... ... diyecek biseyim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: AngeL_DusT, 05 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Ya helal olsun valla , konuya bakın bide ne yöne kaydığına bakın konunun. ozur dilerim ama biri bana "sana bir kafa atarim" diyince dayanamayip cevap veriyorum. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 9/11'le ilgilenen yok ama garbage'da "kelime oyunu" bölümünde binlerce mesaj atılmış. çok güzel.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 iyi de, bi ara 17/8 de amerikanin isi deniyodu...yok yapay deprem falan. mantikliydi bazilari da... simdi illa teorilerle gideceksek, kusura bakmayin benim vatandasimi olduren adama ben niye aciyim simdi? edit: kafa atan arkadas, senin o tanimadigin irk olarak kabul etmedigin vs.vs... tey tey, adamlar dunyayi yonetiyo, sen tanimamisin cok da... (kelime oyunu yaptik, noktali yerleri doldurun.. belki ilgi artar) [Bu mesaj riglous tarafından 05 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki: ya bak gene konu baska yerlere sarkacak...gerci suc biraz da bende ya...benim demek istedigim,Türklerin genel bir kökeni vardır.Nerden geldigimiz bellidir.Kollarımız da bellidir(Kazak,Azeri,Tatar,Bulgar,Macar vb...).Amerikan denilen ırk için ise böyle bişey yoktur.Oraya Avrupa'dan giden olmustur,Uzak dogudan da...Ne yani simdi Amerikanları Roma İmparatorluguna mı dayandıracağız?Demek istedigim bu...Amerika kıtasıda Peru dışında köklü bir kültüre sahip ırk aklıma gelmiyor.Kesin vardır;fakat Amerikan ırkını bunun içine katmak ayıp olur,diğer tarafta cayır cayır yanarız Allah vermeye... bravo! bilinen 20bin yıllık belegeli tarihi, ve ırklar kronolojisini bu kadar güzel çözmüşsün. okumadan, bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle konuşmayalım. hele ki başkasına karşı kabalık hiç yapmayalım lütfen..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar