BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Film Listesi Festival zamanı geldi çattı. Bu sene 30. yılını kutladığı için biraz eskilerden nostaljide var. Film önerilerine açıktır sanırsam herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yuh 30 yıl oldu mu? vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Norwegian wood'a (burda) gidicem,Pina'ya (şu) gitmek istiyorum ama biletleri bitmiş sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben de 4 liralık biletlerden bi program hazırladım kendime. ekonomanyak, hahaha, ölümüne kaçış, kendi ülkeni kendin kur, kültürel farklılığın renkleri, dağınıklıklar kenti. (bu sonuncuya yazdım diye gitmeyin, giderseniz de bana küfretmeyin he. çok sıkıcı bir üslubu vardır yönetmenin) ayrıca torino atı'nın 4 nisan'daki gösterimine bilet arıyorum, satınız bana lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar