Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fevax kafamı kurcaladı durup dururken! rakibin mekanigi senden iyiyse solid bi oyun oynamak mantıklımı? ( ki ladderda fln filan bilemiyosun bunu ) yoksa harasa bel baglayip onu hataya zorlamakmı? ben genelde rakibi haraslıyıp acıgını bulursam execute etmeyi daha verimli buluyorum ama solid oynayıp rakibi counterlayan bi oyun stili benimsesemmi die zehirlenmedim deil az once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 harras yapıcaksın tabiki ama harrasdan elde edeceğin avantajı elde edemeyebileceğini de hesaba katıp ona göre bir oyun planı oluşturmak gerek. eğer harrassa bel bağlarsan ve bertaraf edilirse kalırsın öle. o da zaten hepinizin bildiği bişey, daha açık söledim sadece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 önce kendi seviyene çek rakibini sonra orda yen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar