SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ikisine 175 tl istiyorum. ikisi de temiz aklınız kalmasın. fotoğraf koyamıyorum simdi ama mouse için önceden bi baslık acmıstım. tasaklık razer lachesis diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 g15 v kaç Işıkları ne renk Muadil foto Tr mi Tek kaça olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.sicakfirsat.com/wp-content/uploads/2010/01/logitech-g15-gaming-keyboard-logitech-g-15-klavye.jpg ısıkları kırmızı aynı böyle resimdeki gibi klavye dili ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne kadar kullandin ve neredesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SoulCube said: ama mouse için önceden bi baslık acmıstım. tasaklık razer lachesis diye. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: g15 v kaç Işıkları ne renk Muadil foto Tr mi Tek kaça olur Ayrıca oyuncu klavyelerinin türkçesi üretilmiyo. Bende de g15 var, ama türkçe kullanıyorum, 2 3 yere türkçe sticker yapıştırdım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Rhox said: ne kadar kullandin ve neredesin istanbuldayım yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum. ben de ikinci kullanıcısıyım. dediğim gibi gayet temizler. sadece mousun yandaki tuslarının üzerineki jelatin gibi olan şey biraz aşınmış. onun dısında hiçbirinin çalışır aksamında bir problem yok. en ufak boya çizik yok, sigara dahi içilmemiş. takas fiyatım farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 v1 olsa dusunmez alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 verelim sana bi v.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SpiderS_DangeR said: Fistan said: g15 v kaç Işıkları ne renk Muadil foto Tr mi Tek kaça olur Ayrıca oyuncu klavyelerinin türkçesi üretilmiyo. Bende de g15 var, ama türkçe kullanıyorum, 2 3 yere türkçe sticker yapıştırdım oldu. razerlar var türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 logitech yok diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar