Cruloss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ses özelliklerinden 4 yönlü hoparlör yapıyorum, mp3 dinlerken hepsinden ses geliyo. akabinde oyuna giriyorum sadece 2 sinden ses geliyo, oyundan çıkıp mp3 dinliyorum gene sadece 2sinden geliyo, ses özelliklerinde desktop stereo hoparlör dönmüş. düzeltiyorum sonra gene aynı şey. eskiden böyle olmuyodu çözemedim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 windows un ses ayarlarından diilde creative audio HQ isimli programından düzelticeksin.Bul programı yüklemiş olman lazım zaten.Aç orda speaker menusune gir,ordanda kendikini seç olay bitsin ,herdakka düzeltmek zorunda kalmazsın[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Benim de sadece ön 2 ya da arka 2 speakerdan ses geliyor, merkezden ise hiç gelmiyor. Şu programa bakayım bir en iyisi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar