barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 slm kanaldakiler yeni üyeyim.umarım kalıcı olurum:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 amin! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 inş. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Aleykümselam kardeş. Hoşgeldin, sefalar getirdin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşbulduk kardeşim dedim ya kalıcı olmak adına burdayım bakıyorumda 2001 den beri arkadaşlar var çok acayip geldi daha bu 3. yazım inşallah kalcı seviyeli olarak burda bulunurum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin dostum arkadaş olabiliriz ekle beni bende yeniyim birisi laf sokarsa sana ben seni korurum birisi bana sokarsa beni korursun :) vanilleninde dedği gibi "msnden çağırılan koruyucu kanka" misali.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tamam bunlar anlaştı siteyi çökerticekler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Floridsdorf said: hoşgeldin dostum arkadaş olabiliriz ekle beni bende yeniyim birisi laf sokarsa sana ben seni korurum birisi bana sokarsa beni korursun :) vanilleninde dedği gibi "msnden çağırılan koruyucu kanka" misali.. kanaldan atmazlarsa olabilir:) ok ekliyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kanaldan atarlar diye korkuyorum yoksa yani iyi laf sokarım:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://forum.paticik.com/pm.php?3,page=buddies,action=addbuddy,addbuddy_id=267023 kanka buna tıkla arkadaş olursun direk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahahah dostum siz yanlış yerdesiniz.nasıl anlattılarsa burayı.gardını almadan gelmiyo kimse.rahat olun:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Floridsdorf said: http://forum.paticik.com/pm.php?3,page=buddies,action=addbuddy,addbuddy_id=267023 kanka buna tıkla arkadaş olursun direk ok ekledim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cerebralis said: ahahah dostum siz yanlış yerdesiniz.nasıl anlattılarsa burayı.gardını almadan gelmiyo kimse.rahat olun:D sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 internet düyasında çeşitli isimlerim var bu benim gerçek ismim bu yüzden siteden atılmak istememeden dolayı seviyeliyim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hadi anlat bize neler yaşadın :D ama yineliyorum rahat olun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sonu gelmez dostum boşver :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 zamanım kalmadı yarın inş.burda olurum zamanım olursa k.i.b ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aleykümesselam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aleykümüsselam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 halo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hmm.. slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 barisatac said: internet düyasında çeşitli isimlerim var bu benim gerçek ismim bu yüzden siteden atılmak istememeden dolayı seviyeliyim :) aleykümwelcome rahat ol. kasmana gerek yok. boşluk buldunmu yapıştır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bunun gibi boşlukmu:)? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 korkma ip ban atarlarsa ip değiştirirsin. perma ban atarlarsa yeni account alırsın sorun değil. keyfini çıkar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.