Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 merhaba arkadaşlar bir arkadaş yurtta tavsiye etti burayı, hergün takip ettiğim bazı siteler vardı işte 4chan memedatabase shitbrix alkislarlayasiyorum bobi gibi, sizlerde benim gibiymişsiniz öle dedi arkadaş senin kafada adamlar var burada, iyi forum dedi üye olalım dedim, umarım saçmalamadım yazarken herneyse herkese selam :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin= ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gardaş arkadaşın yalan söylemiş, burda o şekil münasebetsizliklerle uğraşmayız, çaşıtları banlarız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o dediklerin yok burda arkadaşın kandırmış seni.biz burda ciddi sohbetler yapıyoruz.hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 zaten oda banlanıyomuş 6 yıldır :D gene banladılar beni ama güzel site üye ol dedi :D biraz bakındımda güzel hakkaten özellikle garbage sözlük mübarek :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sizin yurdun ip ban yemesi yakındır o zaman fds Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 evet garbage iyidir.ama ordaki mesajlar sayılmadığı için sorun yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 neye sayilmiyo? biz sayiyoruz kendi aramizda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 biriniz de bi türk kahvesi yapalım demiyonuz ha.hemen bi atarlanmalar falan.nerde kaldı yurdum misafirperverliği Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cerebralis said: biriniz de bi türk kahvesi yapalım demiyonuz ha.hemen bi atarlanmalar falan.nerde kaldı yurdum misafirperverliği yok ben anladım olayı sanırım arkadaş troll'lere dikkat et demişti bu olsa gerek :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Marty said: neye sayilmiyo? biz sayiyoruz kendi aramizda meh admin ve modlar tarafından sayılmadığı sürece sen saysan ne farkeder? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahahha bu troll değil yahu.troll daha ağır bişey. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 getirmeyin kahve falan=( bağa troll didi! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin, avusturya'nın bağrı neresi? öğrenci misin napıyorsun neyle meşgulsün avusturyaya gelsek gezdircek misin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 öğrenciyim alamancı değilim almanca 0 sdfk geleli 5 gün oldu işte yurtta arkadaş dedi gir diye öle gördüm burayı gelirseniz gezdiririz tabi ben viyana/floridsdorf bölgesindeyim kahverengi hat u6 en üstü merkeze 10dk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IVbnaeju6gI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 TROLL REFLECTOR ACTIVATED Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aman diyim güvenip de ditmeyin.gideli daha 5 gün olmuş kaybeder sizi o hatlar arasında=)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 koordinat vermis direk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 merkeze 10 dk ne lan bildiğin viyana dışında oturuyosun yeme şimdi bizi burda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi zaten viyanın baştan sonuna gitmek 25 dk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Floridsdorf said: abi zaten viyanın baştan sonuna gitmek 25 dk :) bağrından ziyade köyü oluyo ama orası adı üstünde hem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahhaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 viyananın bağrını cons abine sorcaksın burda karlsplatz merkez kafasına göre herkes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.