Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yarın Ayna,Ege ve Ümit Sayın çıkıyor. Biletler 22.500.000 TL'miş. Ben gidicektim gidemiyorum artık. Bari siz gidinde eğlenin :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ayna, ege ve ümit sayın aman allahım..çılgınlar gibi eğlenicez..[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ve o konsere 22.5 mu vericeksin?aman gitme zaten.bu arada öyle isimlerden "parkorman" adında bir grup oluşturulabilir doğrusu başlığa da uyar:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar