0ne Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Şimdi, 3 tane bilgisayar ve 2mbit internet var, ben bu bağlantının 1 mbit lik kısmını 1 bilgisayara(ama aşmıyıcak 1 mbit ten sonra) kalanını da diğer 2 bilgisayara paylaştırmak istiyorum, var mıdır bu tarz bi program yada bi özellik...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 wireless la mı dağıtıyosun interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 evet, modeme bağlı olan bilgisayar kablo ile gidiyo, diğer iki notebook wireless alıyo, ama ben istiorum ki benim notebook 1mbit hızı öyle yada böyle hep alsın, diğerleri face yada youtube dan video açınca interneti sömürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu tarz bi işlem yapan yok mudur ya, hon oynarken adamlar açıyo yandan video yu, gg. bi çare bulmam lazım, 100kb/s hızdan yukarı çıkamamalarını istiyorum. HELPPPP!!!!!:=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 QoS yapman lazım. kullandığın modeme göre google dan arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 quality of service bi nebze kurtarir da, cok ba$arili oldugunu soyleyemem. onun di$inda herkesin bilgisayarinda net limiter falan kurulu olsa bi ihtimal daha iyi olur. ama onda da pik yaptigi zaman dl anlik kayiplar ya$anabilir diye du$unuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bak şöyle bişe var yeni bi ürün. zaten eski routerlarda ayar yapmak baya bi zor hatta imkansız gibi bişe. http://www.chip.com.tr/konu/edimax-dan-yonetimi-daha-akilli-bir-router_25814.html bu ürüne bak bi istersen. istediğin şeyleri karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 netlimiter işini görür heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 banada lazım ya böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 DeBuffAndHeal said: netlimiter işini görür heralde? netlimiterı her bilgisayara kurman gerek ve bunun dışında kurduğun şahıs disable edebilir gayet doğal olarak. o yüzden pek bi çare değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar