Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yugioh nun kart oyununu gördük ve aldık.fakat kurallar ve desteler hakkında bir bilgimiz yok.özellikle kartları açıklamakta zorlanıyoruz.bu oyun hakkında türkçe içerikli bir site varmı.aranızda oynayan birileride varsa beni aydınlatabilr mi.çok oynamak istiyoruz çünkü çizgi filminide çok seviyoruz. saygılar[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ah ah, sizi pokumon gençliii sizi;güzelim işe yaramaz onlar, magic oyna hiç değilse satma fırsatın olur, charizardlar elimde patladı walla!=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 baktım fakat pek birşey bulamadım.en son açre buraya yasmak oldu zaten.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Othranx, 31 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: ah ah, sizi pokumon gençliii sizi;güzelim işe yaramaz onlar, magic oyna hiç değilse satma fırsatın olur, charizardlar elimde patladı walla!=)) yugioh gerçekten çok güzel.tuzak kartları ile ayrı bir hava katıyor oyuna.ve karakter çizimleride çok hoş.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Keşke Konu Dışına açmasaymışsın. Masaüstü bölümü var koskoca. Ricam az daha dikkat.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben biliyorum bir kaç oyununu oynamıştım öyle sıkıntıdan. Öğrenimi basit 1-2 el sonra kapılır tam olarak kurallar. Bu arada oyun tamamen bal oyunu "insan" faktörü tamamen sıfır.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar