elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 böhü[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Adam paylaşmak istemiş birşey yapmış sen tutup "Emek yok hoca bunda ben 2 dakkada yaparım ne ki bu?" nedir bu ya?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 böhühü[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hey allahim ya artik buraya ciddi bir $ekilde olgunla$mami$ adam almamak lazim ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol :-) eleştiri yapabilmekte bir meziyettir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Disappear, 07 Eylül 2004 03:47 tarihinde demiş ki: hey allahim ya artik buraya ciddi bir $ekilde olgunla$mami$ adam almamak lazim ya gecenin 3 ünde olgunlaşmak zor, 1 e kadar bak nasıl da saunuyordum kendimi:) Üstelik belirteyim ş harflerini $u şekilde yapanlara kıl olurum. Hea, ben sana demiyorum ki böyle yapma kendi fikrimi arada söyleyeyim dedim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 demekki biyerden sonra kapasite meselesine geliyo i$ ayrica klavyem ingilizce oldugu icin tek alternatifim $ yapmak kil oluyorsanda banane du$uncelerin zerre kadar beni ilgilendirmiyo ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 olum bak tepemin tasını attırma dogru konus askerlik arkadasin yok karsinda.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol ya ben askerlik arkada$imla boyle konu$mam bu bir olumlu falan konu$ma mesafeni kim oldugunu bil bu iki cok merak ettim tepenin tasi atarsa n'olur ? buda uc ciddi biraz olgunla$ta gel insanlarla iletisim kurmaya calis[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 07 Eylül 2004 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lord_elvyen, Yaşının küçük olduğunu göz önüne alıyorum ama bu saygısız olmanı gerektirmez,değil mi? Burası Mahalle Gavesi değil,onun için "olum tepemin tasını attırma" gibi sözlerde burada etki etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: bence ressam burda iç dünyasının karmaşıklığını sentezleyerek dısa vurmus. ben orda siyah bi çizgiden ötesini görüyorum. siz ne görüyosunuz? bakmaktan öte görmeye calısın.[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya ahlah dersi mi veriyorsunuz anlamadım ki herkes usta olmuş ders verecek çömez yok.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 elma orda kagıt sektörüne rasyonel bir bakış acısı var[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Eylül 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben sanat eseri diye buna derim . gerisi hikaye [signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lord elwyn herkesin standartı ya da tarzı farklıdır. ikmse anasının karnından kavel yaparak çıkmıyor. Bir çaışma yaptı ise kurallar dahilinde buraya koymak hakkı. O zaman senin dediğin doğrultusunda kimse karalama defterine kendi yazısını yazmasın, herkes edebi şaheserlerden alıntılar yapsın. Ya da hiç hikaye olmasın hep şiir olsun... sen bunu diyorsun resmen. İnsanların yaratıcılığını kısıtlayıcı yada eleştiri boyutlarını geçen "hakaret"lerde bulunma. Hele hele en sinir olduğum şey, "Tamam ben haksızım ohhh oldumu ohh" , "Tepemin tasını attırma" ya da "hahah çok güldüm" gibi karşındakini aşağılayıcı cümlelere kalkışma...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben? Aşağılamak? Disappear'ın dediklerini bir daha okumanı tavsiye ediyorum.Bu arada en gıcık olduğun davranış biçimi suçlu olduğunu kabul etmek mi yoksa bunu alaycı biçimde yapmak mı?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lord elvyn. kurallara aykırı olan şey senin yaptığındır. bir "ben bunu yaptım" threadine, başka bir çalışma koymak yasak. yahu ben alan yöneticisiyim ben çekiniyorum bişi demeye siz ne rahatsınız yahu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 pardon abi bi daha olmaz[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar