Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How to kill - Hangisi Mumi?

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 07 Eylül 2004 03:47 tarihinde demiş ki:
hey allahim ya artik buraya ciddi bir $ekilde olgunla$mami$ adam almamak lazim ya

gecenin 3 ünde olgunlaşmak zor, 1 e kadar bak nasıl da saunuyordum kendimi:) Üstelik belirteyim ş harflerini $u şekilde yapanlara kıl olurum. Hea, ben sana demiyorum ki böyle yapma kendi fikrimi arada söyleyeyim dedim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya ben askerlik arkada$imla boyle konu$mam bu bir
olumlu falan konu$ma mesafeni kim oldugunu bil bu iki
cok merak ettim tepenin tasi atarsa n'olur ? buda uc
ciddi biraz olgunla$ta gel insanlarla iletisim kurmaya calis[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Eylül 2004 05:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki:

bence ressam burda iç dünyasının karmaşıklığını sentezleyerek dısa vurmus. ben orda siyah bi çizgiden ötesini görüyorum. siz ne görüyosunuz? bakmaktan öte görmeye calısın.[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

lord elwyn herkesin standartı ya da tarzı farklıdır. ikmse anasının karnından kavel yaparak çıkmıyor. Bir çaışma yaptı ise kurallar dahilinde buraya koymak hakkı.

O zaman senin dediğin doğrultusunda kimse karalama defterine kendi yazısını yazmasın, herkes edebi şaheserlerden alıntılar yapsın. Ya da hiç hikaye olmasın hep şiir olsun... sen bunu diyorsun resmen. İnsanların yaratıcılığını kısıtlayıcı yada eleştiri boyutlarını geçen "hakaret"lerde bulunma.

Hele hele en sinir olduğum şey, "Tamam ben haksızım ohhh oldumu ohh" , "Tepemin tasını attırma" ya da "hahah çok güldüm" gibi karşındakini aşağılayıcı cümlelere kalkışma...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH!

Sosyal ağlarda paylaş

Ben? Aşağılamak? Disappear'ın dediklerini bir daha okumanı tavsiye ediyorum.Bu arada en gıcık olduğun davranış biçimi suçlu olduğunu kabul etmek mi yoksa bunu alaycı biçimde yapmak mı?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...