Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi mouse?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
Kaç aydır dandik bir mouse kullanıyorum. Avucumun yarısı kadar falan bişi. Elim ağrımaya başladı artık. Ondan bir mouse alayım dedim.

Logitech G9x- 60 dolar civari
Logitech g500- 50 dolar civari
Razer imperator- 70 dolar civari
cyborg r.a.t 7 - 110 dolar civari.

Rat7 pahali kaçmış biraz da nese kalsın bakalim. Bunlardan birini düşünüyorum. Bu fiyatlarla hangisi daha uygun olur sizce?
Mesaj tarihi:
Benim için öncelik rahat olsun mouse. Oyun zaten hon ile ultima dan başka bişi oynamiyorum bu aralar.

G5 kullaniyordum önceden gayet iyidi. Razer Deathadder kullandım biraz o da hoşuma gitmişti ama işte şimdi gidip 20 dolar fazla vermeye değer mi imperator almak için?
Mesaj tarihi:
mamba ii güzel de thumb grip yok. bi de sanki bi yerden sorna wireless şarj etmeyle uğraşmayıp direk takılı kullanmaya başlıcakmışın gibi bi hava var.
Mesaj tarihi:
imperator için 20 dolar fazla vermeye bence değer de deathadder kullandıysan üstüne aynısının wireless'ı olarak mamba almak çok mantıklı gelmio

en azından dizayn olarak
Mesaj tarihi:
mamba pahali ya. 130 dolar civari falan. Hani gerçi rat 7 alana kadar gider onu alirim da. Rat7 de alcagim yok sdfs

valla g500 min 50 dolar. 60-65e satan falan da var
Mesaj tarihi:
ebayden alacagim ya da amazondan yurtdışındayım. Klavye olarak a4 ün bi klavyesi var onu alacagim galiba, fazlasiyla dayanikli bişi =)
Mesaj tarihi:
manve said:

ebayden alacagim ya da amazondan yurtdışındayım. Klavye olarak a4 ün bi klavyesi var onu alacagim galiba, fazlasiyla dayanikli bişi =)

asıl klavye konusunda razer'a bak diycektim.
Mesaj tarihi:
klavye demişken aklıma geldi. a4tech x7 klavye var bende. geçen aynı gün içerisinde önce kahve 2-3 saat sonra da kola döküldü klavyenin üzerine. direk alta masaya geçirdi bütün sıvıyı. hiç sorunsuz çalışıyor hala.
  • Yeni Oluştur...