Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animist leveling taktikleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

şuan lvl 18'im,buraya kadar bildiklerimi yazıyorum.

Avlanma:
5-11 Ardee'nin ordaki nehrin etrafındaki water beetlelar.
12-16 Muire Tomb
17-23 Partahan Farm
Daha sonra spraggon den,ondanda sonrasını henüz bilmiyorum.

Taktik:
Şimdi kamplardaki taktikler şöyle;eğer moblar turuncu ve sarıysa kampın yakınına bitane yönetilebilen forest servant koyuyoruz. Onun biraz gerisine(kamptaki moblara erişemeyecek şekilde) 2 tane önüne gelene saldıran psikopat forest heart koyuyoruz. Yönettiğimiz shroomumuz ile bitane mobu çekiyoruz,mob shrooma dalarken biyandan shroomu heallıyoruz. Dikkat etmemiz gereken nokta ilk shroom ölmemeli. Eğer moblar mavi ve yeşilse,işimiz kolay. Oraya koyabildiğimiz kadar forest heart koyup katliam yapıyoruz. Benden şimdilik bukadar inşallah başka arkadaşlarda animist oynar

Eğer kampta değilde,etrafta yayvan moblar olan bir bölgedeysek,1 tane taunt eden pet yapıyoruz. Mobu uzaktan nukelüyoruz,yanımıza geldiğinde pet ile taunt ediyoruz fakat taunt herzaman çalışmıyor sebebini bilmiyorum. Bu yüzden en iyisi kampta yukarıda verdiğim taktikle avlanmak.

[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 03 Eylül 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 03 Eylül 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
abi ben enchanterla 10 tane sarı kesiyorum aynı anda sen bana mavi yeşil diyosun
animist oj chain yapabiliyor

Mavi yeşil kesin demiyorum,eğer mavi yeşil kesiyorsanız şu taktik diyorum orda. Oj ve sarı chain yapamıyor animist. Aggro transfer var bu bir,ikincisi zaten shroomlar hemen ölüyor birtanesi ölse onu öldüren mob sana geliyor direk. Üstüne 1 mob geldi mi zaten olay bitti.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 03 Eylül 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spece 7 verdant verilir, bubble alınır, peti heallamak yerine bu azıcık mana götüren bubble pete spamlenir, mana %2 %2 gittii için pek bitmeye niyeti yoktur, arkadaki gençler purp mobla takılırken öndekinin üstünde mob tutulmaya çalışılır, ama bu purp işi yüksek lvllarda oluyo galba, çabuk mana biter düşüklerde, bide 10 animist druid ve bi bard (FoP bunlardan biri) yanında bikaç kişiyle dragonu kesebilir, nasıl olduunu tam olarak bilmiyorum biz uzakta bardı red/purp agrolardan koruyan yedek gruptuk, bizim grup dragona hiçbi şekilde yaklaşmadı bile o yüzden 10 animst druid bard diyorum, bide warden olsun hadi :p benim tahminim şöyle yapıyolar ;önce olayı bilen animist diğer petlerden az ileri main peti basıyo, çok az ileri (dibinde olursa öbür petler agro alabilir) bu pet hem wardendan bubble alıyo hemde bu petin sahibi bubble spamliyo, lvl 50de casting speed falan azdığı için pek sorun olmaz heralde emin diilim burdan :p öbür animistler SÜREKLİ basabildikleri en yüksek agro petten basıyolar, FoP ta böyle ortamda janjanlı parlıyo, druid bi AE int bide AE agility basıyo petler gaza geliyo, bide bu dragonun sylvan yapraana yada mantara alerjisi var galiba, bi hapşırıyo haydaaa herkes yerde, hemen bizim zaten korumakta olduğumuz uber yedek rezzer devreye girip rezzliyo, main pet ölmüş ve dragon agro petlere dalmakta oluyo, animistler bi yandan ölüp bi yandan agro pet basıyolar ama 3-4 tane rezzer gerek galiba bunun için, dragon raidinde buffbotlar dışında 19 kişiydik, dragon hapşırdıında zaten canı %5 ti, yeterli pet basılırsa 5 dakika yeterde artar bile
edit: şimdi gelde oku böyle görünen bi yazıyı...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 06 Eylül 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onu sadece pete diil her türlü member of realm e atabiliyosun, üstünde tek agro olan bi adamın agrosunu tamamen etkisiz hale getirebilirsin sürekli basarak, ama 7 verdantta gelenle, lvl 7 target ve ona en yakın 1-2 kişiyi bubble larken öbürküler daha çok kişiyi bubble lıyo ama çok mana gittiği için o kadar ii diil bence, bide bunlar agroda almıyo böyle arkasında mor mobla deli deli koşan tiplerede geçerken 2-3 tane atsan herifi kurtarabilirsin belki :p
edit: ewt bubble = bladeturn[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 07 Eylül 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...