FuRb0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Torrentle "counter-strike source shared content.gcf" dosyasını çektim cs:s oynamak için, bu dosyayı napcam? SteamApps klasörüne attım, yine çalışmıyor..[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 illegal yoldan çektiysen bir sürü sorun veriyor emporiorv2 çekeceksin.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: FuRb0, 31 Ağustos 2004 17:39 tarihinde demiş ki: Torrentle "counter-strike source shared content.gcf" dosyasını çektim cs:s oynamak için, bu dosyayı napcam? SteamApps klasörüne attım, yine çalışmıyor.. bu dosya ne işe yarıyor:)[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar