Defensive Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Askerden yeni geldim, ufaktan iş başvurularına başladım FAKAT az çok kalite başvurduğum her yer "İLŞERİ DÜZEY MS HAKİMİYETEİ, ÇOK ETKİN YEA" istiyoruz dedi. Bende her Türk genci gibi MS kullanırım ama evet ben MSO biliyorum demek için eğitim almak istiyorum ? Tavsiye edeceginiz bir firma var mı ? Yararlı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 EsSek yukuyle para bayilip 2-3 ay kursa gidip gelecegine otur google'in basina, hardcore giris 1 haftada bitir isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bence sebze yetiştirmeyi öğrenmen ÇOK daha faydalı olur, çok ciddiyim ekonominin geleceği biraz karanlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 di said: EsSek yukuyle para bayilip 2-3 ay kursa gidip gelecegine otur google'in basina, hardcore giris 1 haftada bitir isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 di said: EsSek yukuyle para bayilip 2-3 ay kursa gidip gelecegine otur google'in basina, hardcore giris 1 haftada bitir isi. adamlar sertifika görmek istiyorlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Office'i çok kolay ebook larla halledebilirsin. Kursa falan gerek yok. Ama office diyipte geçme, excel başlı başlına bir dünya lütufu, kaç kere hayatımı kurtardı matlab'le uraşmaktansa, iyice öğrenmen lazım, excel öyle 2-3 günde öğrenilcek bir şey pek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 excel disinda bisi yokki zaten onu ben de hic tam ogrenemedim gerci :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yorumların hepsini okudum, teşekkür ederim. Excel için önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://cdn1.knowyourmeme.com/i/13308/original/cwolf10.JPG?1251684370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bilgeadam'i arastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar