neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benim inancım arkadaşım herşeyin bir enerji olduğu gördüğünüz herşey enerjiden ibaret bu bir sır the secret adlı kitaptada yazıyor the matrix felsefesinde de geçiyor yani ruhta bir mahlukat yani etrafa bakan göz değil ruhtur:))))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ne oldu lan ne kaçırdım cvp yazsanıza siz neye inanıyorusunuz ??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hoş gittin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fazla durdu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahahah niye giti ki.gerçi baya kafagöz dalmıştı argosundan küfürüne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gelen gideni aratır derler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bi geldin pir geldin valla.3 topic birden açmışsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 haha.arkadaşlar bana kendi aralarında öyle derler.büyütmeye lüzum yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.