SnailBey Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 of ulan nasıl insanlarsınız ya. hemen savunmaya gecmissiniz klan olarak. nedir yani tempest yenilemezmi yok takilmiyomus yok soylemymis boyleymis. kayilmiş işte daha ne. neyin savunması. yenildinmi bahane bulmak kadar sacma bişiy yok. oynuyorsan topic aciliyosa yok stream ediliyorsa felan filan kabullenmeyi biliceksiniz. ille sahaya gommuş işte eze eze yenmiş neyin savunması hayret bişi. biri yenilir yok lag wardı der. oteki yenilir zaten klavyem benim degildi der. o zaman oynamıcaksın hacı cıkmıcaksın maca. burda yanlış anlaşılmayım tempest olsun ille olsun beeswax olsun devamlı birbirimizle oynayan adamlarız hepsi de iyi oyuncular. 3-0 kazanabilirdide ama yenilmiş yani yapicak bişi yok yarın custom game atarlar tempest 5-0 kazır olmucak şey deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kimse yenilmediğini iddia etmiyor zaten. aşırı ciddi lanse edilmesine gerek yok diyorum ben sadece. adamlar geyik yaptı desem yalan olmaz maçlarda ki tempest de maçtan sonra streamda "kazıdı abi adam" dedi. tvz sinin kötü olduğunu herhangi bir oyun planıyla çıkmadığını belirtti. biz ona hiçbir şey demedik zaten. olay sanki oyuncuların tam kapasite oynamasına rağmen böyle bir sonuç alınmış gibi yansıtılmasının yanlış olacağını düşünüyor olmam. bu maç bir turnuvada gerçekleşmiş maç gibi kabul edilmemelidir diyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 snail durumu yanlış anlamışsın hacı. Kimse tempest yenilemez,yada hava soğuktu ondan yenildi demedi.Yani ortada bahane falan yok.Bizim dediğimiz adamların geyiğine oynadığı maçı haber yapıp' TEMPESTİ YENDİK LAYN HEMDE 3-0' gibi gereksiz bel altı rekabet yapılmasın diyoruz. Düşünsene sen benle maç yapıyorsun birkanı kırmayıp.Bende bu maçı alıyorum sitede LAN SNAİLİN AĞZINI BURNUNU KIRDIK diye haber yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oyman, fireblade ve swarm arasındaki cinsel çekime dayalı gerilim ortadan kalkmadığı sürece bu tip tartışmalar yaşanmaya devam edecek görünüyor. bence v4 ve adeks çıkarsın takımlarını, kapışsınlar. tempest dedi zaten maçtan sonra. yeni haritalarda pek vakit geçiremedim, belirli bir oyun planım yoktu. daha fazla ne diyebilir ki bir oyuncu? adamın cebine para mı koyuyoruz, biz izleyeceğiz diye işini gücünü bırakıp günde 10 saat hazırlanıp çıkacak maça? demem o ki; oyunları ya da taktikleri tartışmak isteyen buyursun tartışsın. sadece oyuncuların tartışılmasına bundan sonra ne bu başlıkta ne de sonrakilerde izin vermeyeceğim. bu arada bir de ekleme yapmak gerekiyor; oyunguru.com istediği haberi doğru olduğu sürece sayfasına koyabilir. tempest 3-0 yenilmiştir, sebepleri, sonuçları kimseyi ilgilendirmez. gerçi baktım şimdi sitede ilgili bir haber göremedim, swarm'ın ortalığı karıştırması konu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi müdahele etmek gibi olmasın da,tek şey söyleyeceğim. ille de kötü değil ki.ben şahsen ille'in oyununu çok beğeniyorum yani. olabilir.bir maç o yener,diğer maç o yener.çok doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 maçı o yüzden ayarladım zaten :D iLLe'ye artistlik yapıyordu millet güzel oyun döner diye düşünüyordum. beklediğim gibi gitmese de iyi oldu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 artstvol said: abi müdahele etmek gibi olmasın da,tek şey söyleyeceğim. ille de kötü değil ki.ben şahsen ille'in oyununu çok beğeniyorum yani. olabilir.bir maç o yener,diğer maç o yener.çok doğal sen çok yanlış gelmişsin kardeş. edit : maçtan önce yayınlanacağı konusunda anlaşılmamışsa yayınlanmaması görüşündeyim. eğer maçtan sonra çıkıp " EHEHEHEHE YAYINLICAZ Kİ BİZ BUNU xdéxdéxdé" dediyse darkswarm dövsek yeridir. bu editim üzerinden de tartışma çıkmasın, okuyun düşünün az. hata falan yaptıysanız özür dileyin. öpüşün barışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahahahadhs bu entryi girerken gerçekten gülüyorum ama yazmak zorunda kaldım ya :D ''Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cidden mesajları okuyarak mı cevaplıyorsun yoksa o oksijenin gidebileceği bir beyne sahip değil misin o.O ? başlığa bakarak post girersen böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 nasıl bahane yok ?? tempest yeterince online deildi demek ne demek ? bundan ala bahanemi war. adam cıkmış yenmiş klanıda en dogal hakkı olarak siteye koymuş. burda bu kadar buyutulecek bir olay yok. ole artkadas ortamında oyun atarlar bo5 biri yener sonra gidip siteye koyarlarsa haklısınız. ama Stream acıp ismini showmatch koyuyorsan tabiki haber değeri tasır. blizzcoonda galiba hatirlamiorum boxerin ilk dondugu turnuvaydı fruitdealerla mac yapmisti fruit da gsl yi fln kazanıp gelmis acaip formda flndi . boxer mactan sonra cıkıp ulan koymayin bunu siteye ben daha tam hazir degildim 1 ay kassam ezerim fln mı demesimi gerekirdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar