Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Merhaba Arkadaşlar, http://www.pcdepo.com/asp/product/79566/Dell-INSPIRON-Notebook-5010-H48F45-i5-480-4GB-500GB-15-6-Siyah laptop'u almayı düşünüyorum. Fakat bu site ile ilgili en ufak bir fikrim bile yok. Daha önce alışveriş yapanlardan yada site hakkında bilgisi olanlardan yorumlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 İstanbul'daymış , ofisinizden teslim alabiliyor muyuz diye bir sorsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben bi kere ekran kartı alıp iade etmiştim, ama bozuk olduğu için değil kendim beğenmediğim için :p, zaten baya eski site 9. yılı olmuş. kapıda ödeme seçeneği olması lazım olmadı onunla al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bende laptop aldım. Oldukça başarılı, ama garanti olaylarında tabi ilgilenmiyorlar zaten. Yetkili servislerle irtibata sen geçiyorsun. Onlar ilk ay ilgileniyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 garati konusunu iyice araştırmanı öneririm. kimi şirketler resmi distribütör malı değil diye teknik servisten mahrum bırakabiliyor. yani gidip dell teknik servisine götürebilecek misin bunu garanti kapsamında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben zamaninda bir acer almistim laptop,icindeki wireless karti normal modeldekinden farkli yapmislar (dell marka),kendileri de farkli demisti ama driverini bulana kadar canim cikmisti o hos olmadi.Ama bir sekilde laptoplarin iciyle orasiyla burasiyla azcik oynayip oyle ucuza satiyorlar anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 öyle şey olur mu abi ya, servis oynandığını anlar zaten. bi vida açsan garanti iptal oluyor zaten çoğu markalı pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Darqainu said: Ben zamaninda bir acer almistim laptop,icindeki wireless karti normal modeldekinden farkli yapmislar (dell marka),kendileri de farkli demisti ama driverini bulana kadar canim cikmisti o hos olmadi.Ama bir sekilde laptoplarin iciyle orasiyla burasiyla azcik oynayip oyle ucuza satiyorlar anladigim kadariyla. Şunu başka bir yerde yazma, gülerler. Yok öyle bir şey. Bugün masaüstü bilgisayar da güvendiğin tek firma - inventus Bugün laptop-notebook konusunda güvendiğim tek firma - pcdepo Bu kadar da netimdir. Bugün hepsiburada.com dan bir bilgisayar alsan, bozulunca hepsiburada'ya mı yolluyorsun. Firmaya gidiyorsun, teknik servise gidiyorsun. Bu da aynen öyle işte. Teknosa gibi değil onu belirtmek istedim yukarıda. Onun dışında istediğin gibi güvenebilirsin, ben adamların dükkana gidip almıştım laptopu mesala. Bakmıştım, kutusunda çıkartıp sorun var mı diye, sonra almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dell'de notebook fotoğraflarının bazıları yanlış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben de gittim dukkandan aldim acibadem`de degil mi bir apartmanin ust katinda ? Ben tecrubemi yazdim acer`in modeli de 4710.Onun disinda bir sey beni ilgilendirmez.Bilimsel gercek sunmadigim icin heyecan yapip gulene gulerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 pek olumlu şeyler duymadım. Vazgeçtim. Bu modeli buradan (Çanakkale) almaya karar verdim. Fiyat farkı pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar