jerome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 en iyi kombinasyon hangisi olabilir sizce bide osi deki en iyi mage templete i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 120 magery 120 eval int 120 medit 120 resist 120 weapon skill(eskiden wrestlingdi şimdi fencing alıyolar genelde spell channel weaponlar olduğu için) 100 poisoning[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 resist olmaz dio osiyi aşmış arkadaşlar var pure mage de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: osiyi aşmış arkadaşlar nasıl yani ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Development Team işte. :)[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 en ii template bu mu simdi bana pek saglam gelmedi. gerci yeni basladım osi de oynamaya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Klasik olacak ama "en iyi tenplate diye bişe yoktur" Charın gücü skilleri kadar hatta çok daha fazla bağlantı,item ve pvp yeteneğine bağlıdır. Mesela benim oside pvp için yaptığım template şuydu(tamamlamak nasip olmadı) Mage Medi Eva Resist Heal Anatomy Özellikle bizim gibi yüksek pingli oynayanlar için oldukça iyi bi template bence Bunun dışında yukarda söylenen gibi big five+poisoning de iyi bi template ama kullanması biraz zor olabilir alışık değilsen Genelde karşındakine poi ile dmg vermekten çok heal yaptırmamaktır amacın tabi bu sırada ne yapcağını biliyosun Onun dışında parrynin dexe bağlantısı olmadan önce big five(bilmiyosan mage medi eva wrest resist)+parryde çok iyi bi templatede parrynin speacial moveları çok güzel parryleme gibi bi özelliği vardı ama artık yaş o template Şimdi ortalama 200 pingle oynayacağını varsayarsak bence mage medi eva resist heal anat olduça iyi bi template Ben bu templatele maxxde warrior charıyla baracoonda pklara karşı baya bi direnebiliyoduk beraberce(tabi kaçınılmaz son bellidir) Bunun dışındaki templateler bana göre oynaması daha zor ve bu saydıklarım kadar etkili değil pure mage olarak. Yinede karar sana bağlı tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 poison strike mı ne öle bi special atack var fencing silahlarının birinde poisoning o şekilde baya faydalı oluyor[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yardimlariniz icin tesekkur ederim ben skilllerin bonuslarini tam olarak bilmedigim icin kafam biraz karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 anatomy macroya bırakılabiliyormu [Bu mesaj jerome tarafından 06 Eylül 2004 08:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Popeye, 04 Eylül 2004 15:08 tarihinde demiş ki: said: osiyi aşmış arkadaşlar nasıl yani ? basbaya pop...aşmişlar işte..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 nirvanaya ulaşmışlar artık orda oynuyolarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar