mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi sanki şu gune kadar hiç emre sakatlanmadı. napıosunuz butun kadroyu değiştiriosunuz. aykut risk almicak doğal olarak. volkan gg-lugano-yobo-santos özer-topuz-selçuk-dia alex niang kadro bu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ok bu arada senin yazdıgın kadroyla benimki arasında ne fark var? en son özerin oynadığı maçta adam solda oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sen 433 falan yapmıssın. onun için dedim sistemi değiştirmez diye. alex topuzu yanında falan. arkalarında selçuk. ben mi yanlış anlamısım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mokoko said: abi sanki şu gune kadar hiç emre sakatlanmadı. napıosunuz butun kadroyu değiştiriosunuz. aykut risk almicak doğal olarak. volkan gg-lugano-yobo-santos özer-topuz-selçuk-dia alex niang kadro bu olucak. Bu iyidir yeter ki Mehmet ortada oynasın. Büyük ihtimalde bu kadroyla çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Uğur Boral nereye oynuyor bu arada. Onca zaman sakat yeni cıkacak sakatlıktan en önemli maçta oynayacak çizgi film mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 iyide çıksın oynasın derken oynayabilecek durumda ise dedim zaten 433 falan değil ya standart tacticden bahsediyorum bakma öyle yazdığıma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 beyler gs fener başlığı var :D http://forum.paticik.com/read.php?29,5469655,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Oraya yazsak gs liler direk troller,burası iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar