Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık-Trade lik kartlar..

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

Yok kendisi Yildiz teknikte makina muhendisligi okuyodu mezun oldu. Sakli kentin sahibi yusuf tanir onu. Bir ara kendisinden 6 edition sıralarinda Revised edition 4 tane Birds of paradise alıcaktım 8 dolardan sonra hep maviyle oynadigim icin vazgectim. Keske alsaymisim
Text i , rengi flnda farkliydi :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Birds 9th editionda yayınlanmıyacakmış ama Kamigawadan bir sonraki blok olan Control bloğunda -Blackboard olarak- yayınlanıcakmış. Bu hesaba göre Birds gibi yüce bir cardın zamanı sadece 3 ay gibi bir süre için dolucak[signature][hline]"there's no vestige of a beginning,
no prospect of an end" (Hutton, 1795)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 03 Eylül 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Haluk, kadıköy'de ki eski geçit kafe'nin sahibimiydi?

Adam sahibinden daha fazla orada dururdu, sahibi sanmanız normal. Gerçi ben de sürekli oradaydım; ama bütün trade işini Haluk yapardı tabii.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağıdaki cardlara sahip olupta TRADE etmek isteyen (sayı önemli değil) İstanbul içinde oturanlar mesaj atarlarsa sevinirim. Çok sağlam card koleksiyonum var.

Solemn Simulacrum
Blinkmoth Nexus[signature][hline]"there's no vestige of a beginning,
no prospect of an end" (Hutton, 1795)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lazlow, 05 Eylül 2004 02:45 tarihinde demiş ki:
Birds 9th editionda yayınlanmıyacakmış ama Kamigawadan bir sonraki blok olan Control bloğunda -Blackboard olarak- yayınlanıcakmış. Bu hesaba göre Birds gibi yüce bir cardın zamanı sadece 3 ay gibi bir süre için dolucak

Daha oncedende tahmin ettim birds kalkacak diye arkadaslar Eyer kalkarsa kalkmasininda tek nedeni Wizards of the Coast in daha cok para kazanmak istemesidir . Birds kalkar emin olun yerini doldurcak card koyarlar ama sonucta o Card da para dokeceksin.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

[Bu mesaj Masticore tarafından 06 Eylül 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür şeyleri göz önünde tutmanız lazım

magic bir piyasadır ama ölmeyen bir piyasa
T2 olmayan kart extended da kullanılıyor ve extended turnuvaları bile yapılıyor[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...