Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yok kendisi Yildiz teknikte makina muhendisligi okuyodu mezun oldu. Sakli kentin sahibi yusuf tanir onu. Bir ara kendisinden 6 edition sıralarinda Revised edition 4 tane Birds of paradise alıcaktım 8 dolardan sonra hep maviyle oynadigim icin vazgectim. Keske alsaymisim Text i , rengi flnda farkliydi :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lazlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Birds 9th editionda yayınlanmıyacakmış ama Kamigawadan bir sonraki blok olan Control bloğunda -Blackboard olarak- yayınlanıcakmış. Bu hesaba göre Birds gibi yüce bir cardın zamanı sadece 3 ay gibi bir süre için dolucak[signature][hline]"there's no vestige of a beginning, no prospect of an end" (Hutton, 1795) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Elderon, 03 Eylül 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Haluk, kadıköy'de ki eski geçit kafe'nin sahibimiydi? Adam sahibinden daha fazla orada dururdu, sahibi sanmanız normal. Gerçi ben de sürekli oradaydım; ama bütün trade işini Haluk yapardı tabii.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lazlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Aşağıdaki cardlara sahip olupta TRADE etmek isteyen (sayı önemli değil) İstanbul içinde oturanlar mesaj atarlarsa sevinirim. Çok sağlam card koleksiyonum var. Solemn Simulacrum Blinkmoth Nexus[signature][hline]"there's no vestige of a beginning, no prospect of an end" (Hutton, 1795) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 of para tuzağı ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Lazlow, 05 Eylül 2004 02:45 tarihinde demiş ki: Birds 9th editionda yayınlanmıyacakmış ama Kamigawadan bir sonraki blok olan Control bloğunda -Blackboard olarak- yayınlanıcakmış. Bu hesaba göre Birds gibi yüce bir cardın zamanı sadece 3 ay gibi bir süre için dolucak Daha oncedende tahmin ettim birds kalkacak diye arkadaslar Eyer kalkarsa kalkmasininda tek nedeni Wizards of the Coast in daha cok para kazanmak istemesidir . Birds kalkar emin olun yerini doldurcak card koyarlar ama sonucta o Card da para dokeceksin.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 06 Eylül 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu tür şeyleri göz önünde tutmanız lazım magic bir piyasadır ama ölmeyen bir piyasa T2 olmayan kart extended da kullanılıyor ve extended turnuvaları bile yapılıyor[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar