Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda- eğitim

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Baya bi gezdim tozdum, kalabalık güzel bir şehir. Bir daha ki sefere sadece gezmeye gelicem. Tabi sokakta taş gibi hatunlar dolanırken dünyanın en gudubet kadınınıda yanında sürüklemek işkence ya o da ayrı mesele. Kafa atasın geliyor bazen birde bi nazlı girdiği mağzadan çıkmak bilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi dönüyorum, çanataya 2x 1,5 lt lik viski yerleştirdim havaalanından da 2lt hakkım var onuda alıcam birde bu yanımdaki gudubetinde 1lt lik hakkını gasp edeceğim umarım bir sorun çıkmaz(?) birde buradan iphone almalımı almamalımı ne dersiniz bir sıkıntı yaşarmıyım? Ne kadar fark edeiyor parası?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kendi sorularımı kendim cevaplayayım merak edenlere de feyiz olur.
Öncelikle çantadakiler sıkıntı yaratmadı, hava alanından da 1 lt alabiliyorsunuz ama ben 2 lt aldım ve kontrol etmediklerinden rahat rahat elimde taşıya taşıya geldim. Şu sıralar avrupadan elektronik almak pek karlı değil. euro 2,5 olmuş en ucuz iphone4 700€ değmez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Baya bi gezdim tozdum, kalabalık güzel bir şehir. Bir daha ki sefere sadece gezmeye gelicem. Tabi sokakta taş gibi hatunlar dolanırken dünyanın en gudubet kadınınıda yanında sürüklemek işkence ya o da ayrı mesele. Kafa atasın geliyor bazen birde bi nazlı girdiği mağzadan çıkmak bilmiyor.

hahah burda eşinden ya da kız arkadaşından mı yoksa patronundan falan mı bahsediyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşbulduk. O bahsettiğim gudubet benden sonra alınan bizim iş için en gereksiz en vasıfsız ama buna rağmen benden fazla maaş alan, çirkinmi çirkin, afedersiniz malmı mal birisi. Allahım o kadar çirkinki hiç bir resmime kadraja sokmadım makinenin objektifi kırılır diye.
Ben neyin resmimi çeksem alakalı alakasız gidiyor aynısının resmini çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...