Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2001 yılında yazılmış karakter hikayesi..


Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Çook eskilerden sanırım 2001'de yazdığım bi hikaye vardı..inatla defalarca nebula forumlarına koymuştum e artık madem bizde bir pati'yiz burayada koyalım dedim..hiç değiştirmeden koyuyorum..içinde pati prawlerınde rolü var..o zamanlar idolüm gibi birşeydi praw hepde öle olmuştur aynen kopi/peyst hadi bakalım..Role playe ownz..

----------------------------------------------------

Son Mektup...

Tanrım...Gücünü üzerimizden ayırma...Bize güç ver..Bu gecelik..yanlızca bu gecelik...Bu gece ben ve sevdiklerim..bu yüce şehri..Britain'i..son kez göreceğiz belkide...Sayısız iblis ve büyücü etrafımız sardı...Şavaşan bütün insanların tek damla gücü kalmadı...Bende dahil maalesef..Gemilerimiz limanda bekliyor...Güneşin batısı ile ayrılacağız..ama bu bir kaçış değil..asla..bu bir mecburiyet!...
Gemiler bizi Trinsic'e götürecek..ilk evime..doğduğum,büyüdüğüm,geliştiğim...o yüce şehre..Paladinlerin şehrine..
Herşey sakin bir sabahta başladı...şehrin sakinleri yeni yeni uyanırken bende çevreyi kolaçan ediyordum.Gökyüzünü kara bulutlar kaplamaya başladığında kimse endişelenmedi...sonbahardayken gökyüzünün bulanmasından kim endişelenebilirki?..Evime gitmek için bankanın güney tarafındaki köprüden geçerken soğuk bir hava hissetttim..sadece soğuk değildi...insanın adeta kanını donduruyordu..sonra onları gördüm...İblisleri...Tüm Korkunçlukları ile geliyorlardı..Sonra sonsuzluktan gelircesine bir çığlık,ikinci çığlık ve bir çığlık daha..ve sonra öten savaş boruları..aman tanrım nasıl bir manzara...tek kelimeyle korkunç..!
Şehrin sakin havası yerini birkaç saniye içinde korku ve endişeye bıraktı..şafak saatler önce doğduğu halde hava kapkaranlıktı..iblis ordusunun meşaleleri uzaktan bakıldığında bir ateş denizini andırıyordu..
Hemen şehrin şövalye ve büyücülerine haber salındı..Cove'a , Moonglow'a...Magincia'ya.....şehir korumaları yerlerini aldılar...büyücüler malzemelerini toplayıp diğer savaşçıların yanına geldiler..
İblisler korkunç bir nara attıktan sonra saldırıya başladılar...
Günlerce.....haftalarca sürdü mücadele...undeadler!!!...onları durduramıyorduk...şeytanın gücü bizi eziyordu...Tüm korumalar öldü...Benim komuta ettiğim 43 kişiden sadece ben ve kardeşim Dave kurtulabildi..Büyücüler inzivaya çekildi..fakat onurumuzla savaştık..yenilgimizi hiçbir zaman kabullenmedik..onurumuzu ayaklar altına almadık...
Fakat ayaklar altına alınan birşey vardı...oda bedenlerimiz..bir iblisin gözünüzün önünde bir arkadaşınızı parçalayıp onunla BESLENDİĞİNİ görünce insan bu duyguyu iyi anlıyor...Lanet olası Orklar!!!..
Şehir ceset dolu...bir sokaktan öbürüne geçerken arkadaşlarınızın cesetlerine basmak zorundasınız...eskiden bu şehirde binbir çeşitli bitki yetişirdi..Sabah sokağa çıkıldığında britain in sabah kokusu gibisi yoktu..Şimdimi?Her yer ölü beden ve kan kokuyor...Bu kokuyu önlemenin malesef herhangi bir yolu da yok...
Son olarak şunu anlatayım...Bu sabah şehirde canlı kalabilmiş birkaç kişiyi gemilere toplarken Dave'i gördüm..Diz çökmüş..ağlıyordu...eğilip kana bulanmış mendilimle gözyaşlarını silerken neden ağladığını sordum..tek kelime etmeden yandaki iki cesedi gösterdi..üzerlerini pelerini ile örtmüştü..pelerini kaldırıp yüzlerine bakınca sinirimden öyle bir nara attımki bütün şehir inlemiştir..bu karısı ve kızıydı...ikiside çok gençti ve ölmeyi haketmiyorlardı...bir kaç saniye sessiz kaldıktan sonra Dave'e döndüm..tam gemiye gelmesi için onu yerden kaldıracaktımki....sırtına bir ok saplandı..korkunç bir çığlık attıp onu çıkarmaya çalışırken iki ok daha geldi...omuzlarından tutup bir binanın köşesine sürükledim..tam okları hassas bir şekilde çıkartacakken elimi tuttu"yapma Christoph" diye fısıldadı...zorlukla nefes alabiliyordu...ardından şu sözcükler döküldü ağzından.."gözlerimin içine bak chris...taa derinlere...geçmişi hatırlamaya çalış...gençliğimizi.....yüce bir savaşçı olmak yolunda çalışmalarımızı....ustan prawler'ı...seni kutsadığı günü hatırla..sonra bunu kutlamak için barda geberene kadar içtiğimizde nişanlının seni yaramaz bir çocukmuşsun gibi azarlamasını..sonra nihakını..nikahımı..aklıma bunlar geliyor chris...son olarak..en önemlisi..beni unutma kardeşim...sonsuza kadar..."...eliyle gözlerimi kapamamı istedi.."Jullianna karıcığım..Kate Tatlı kızım geliyorum!"diye bağırdı ve sesi kesildi..gözlerimi açtığımda gümüş hançerini bağrına saplamıştı..."acı çekmeyi hiçbir zaman sevmedin değil mi kardeşim" dedim içimden..içimden bütün undeadlere küfürler ederek ölü bir madencini üzerinden aldığım kazmayla üçünede mezar kazdım..hepsini gömüp duamı ettikten sonra..yarısı bende yarısı onda olan kolyenin bendeki yarısını mezarın üstüne koydum..Batan güneşi arkama alarak limana doğru yürüdüm...
Limana geldiğimde kızım bana doğru koştu..işte o an tanrıya onları koruduğu için şükrettim...kızımı omzuma aldıktan sonra gemiye bindim..Ben ve sağ kalan Britain halkı..cehenneme dönmüş olan şehrimizi terk ediyoruz..
Elbet birgün yeniden burda çocuklar oynayacak,çiçekler açacak,ve yeniden yaşanabilecek...O zaman kad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hocam ne desem boş
süper olmuş
eline sağlık
yüreğine bereket...[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chris stil olarak gayet güzel ellerine sağlık
Fakat tek bir şey dikkatimi çekti. Yanlış anlamadıysam British ve Blackthorenue iyi kötü kutuplarına ayırmışsın. Bildiğim kadarıyla Blackthorenue kötü diye tanımlamak pek te doru değil. Britishten farkı Özgürlükçü düşünce yapısını savunmaktır başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla durum böyle, yine de ukalalık diye algılamazsın umarım. Tekrar ellerine sağlık[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ultima online ile ilgili olsada, kurgusu ve geçmiş tarihi benim yaradışıma ait bir hikaye..4 senedir oyunun içinde olarak geçmiş tarihini iyi biliyorum yoksa :)

dediğim gibi bu benim hikayem..uo anım değil ;)[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..


Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ben forumu biras geç buldum ama iyi oldu sanırım.yazdığın hikaye gerçeten sürkleyici olmui kelimeleri birbirine hiç kopmadan bağlaman hiç sıkılmdan okumamı sağladı.şu karakter olayıda hoş olmuş bana fiikir vermek açısından bende kendi çapımda bişeyler yazmayı sewdiğim için yardımcı olabilir.umarım bunun gibi harika hikayelerle karşılaşabilirim.!
just belive no matter what it is..![signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...