KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Selam ben pc üzerine okuyanlara bir şey sormak istiyorum . ilk 20 milyon isimli filmde pc uzmanı bir kaç sıradan kişi bir grup kuruyor ve 99 dolarlık bir hologram pc yapıyorlar. (Hologram Bilmeyenler için kısaca ; Işınların oluşturduğu görüntü ) Bütün düzeneği siber dünyada yapıolar realde yok sadece bi el fenerine benzer bir şey oluyor acınca elfenerinden cıkan ısık gibi bundanda ısınlar içinde iconlar cıkıo bana mantıklı geldi Sizce bu yapılmışmıdır ?? Veya yapılması mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 3d masaüstü var . zamana bakar hologram pc cıkması[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 3d masa üstünü görebileceğim bir adres warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 pcnet ın gecen aylardan bırındekı cd sınde wardı ya tam hatırlayacamdım ıstersen www.pcnet.com.tr den bı arat[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 peki saolasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar