Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Selamlar, Daha bgn acmıs oldugum sitem bazı o.ç tarafından hacklenmis..Acıklar nedir nasıl koruyabilirim sitemi yardımcı olursnız yada bildiginiz acıkları siteleri fln söylerseniz iyi olur.. Saolun simdiden..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Muska tak.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 www.phpbb.com yani kendi resmi sitesinde açıklarla ilgili devamlı olarak güncellemeler yapılıyormuş.Oradan takip edebilirsin sanırım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Rezalet diz boyunuda gecti o forum ile ilgili. En azindan adam akilli acana kadar imzandan kaldir su adresi. Kendi hatalarin yuzunden gelipte -soru sorarkende olsa- baskalarini karistirma. Bahsettigin kisi herkimse artik, o yapmasa gunun birinde baska biri kesin yapardi. Sucu kendinde ara ona gore davran. Daha hos olur.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: zlorwf, 06 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Muska tak. zuhaaa[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar