wastiee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 SDRAM arıyorum, yenilerin fiyatı çok fazla, 128 ya da 256mb olur, 2 tane 128 falan da olur. fiyatı, ne kadar olduğunu vs buraya yazabilirsiniz, pm atabilirsiniz. 1 2 hafta içinde halletmek istiyorum :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yani pazar alanı derdim de genel yöneticiymişsin, susuyorum karşında :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 forum alanlarında şöyle bi bakındım gözüme çarpmadı, dur bida bakim ehe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bizde iki adet sdram war 128 lık 256 yapıo sımdı bunun pıyasası ne bıde mersındeyız ama cok da almak ısıtıosan bısıler yaparım artık sdram mı kaldı bızde anakart we ddr a gececez ama bogle bırılerı alırsa cok sewıncem bak ıstersen g force 32 mb ekran kartı da war )))) bı de klawyem cok ıyı degıl lazımsa onu da werebılırım )) yok ama ram konusunda cıddıyım tek sorun bız mersındeyız ama ulasımdan benden olsun ne kadar edıyor bunlar =???[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 eheh utanma çoluk çocuğun giymediği eski giysi varsa onlardanda yolla :)
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yok 32 mb işimi görmez. pm atıorum sana burax[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya bende 512 var sd ram değiştirecem bir ara o zaman satabilirim de , mavibilgisayarı aradım artık sd ram ile çalışan anakart kalmadı dediler , eğer kaldıysa ondan alırım :)[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fazla fazla en fazla 100 dolar eder valeron fazla abartma. zaten 512 ddr 400mhz ler 90 dolar küsür[signature][hline]www.elma.forumu.com
Öne çıkan mesajlar