Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 arkadaslar onlıne oynancak nfs undergraound dısında street racıng tarzı oyun bılen warmı. ark bı tanıtımda gormus ama ısmını alamamıs .her cesıt araba war bole modıfyenı cakıon sehırde gezıon player gordunmu yarısıyon falan . bole bı oyun bılen warsa ısmını soleyebılırmı[ark tanıtımı ızlerken bmw yı taksı yapmıs onla kapısmıs adam grafıklerıde saglammıs oyunun] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Midnight Club 2 ama online oynaniyo muydu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tam midnight club ı anlatmış da online yok onda. motorcity online vardı hala duruosa ama online yarış öyle şehirde gezmesi var mı bilmiyorum bir araştır istersen, yine EA in oyunu..[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 street legal.. online diil ama[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Motor City online'ın serverını kapattı EA.Çok yazık oldu ama bir sürü MMORPG'lerin yanında tutunamadı ne yapsın.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 pcnetde görmüştüm drag yarışı 10 küsür mb bir dosya indiriyorsun link vereyim www.streetchallenge.info oyun baya bir ayrıntılı[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya ben bu mıdnıght club 2 yı aldım yukledım ama bı sorun var galıba.crack var mı bu oyunda?[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Street racing deil ama belki aradığını bulursun www.liveforspeed.net[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 midnight club II de arabalar modifiye edilmiyor.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar