Cairne Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 idaresi mi artık neresi ise gerizekalı sanırım bunlar ciddi ciddi adamlar 5 tir elektirigi kesip kesip veriyor evdeki aletleri bozucaklar en sonunda hala elektrik yok ps:vınn dan girdim
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 antalyada da oluyo aynı alengirik şeyler bi tek bizimki gidiyo sorun da orda ama apartman değil. o değil de o 3d tv lerin gözlükleri neden o kadar pahalı şaka gibi ahah
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kadıköy için söyleyim geçen hafta o kadar çok gidip geldi ki pc saçmaladı iyice.
Cairne Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Istanbul avrupa hayir bi topic vardi esyalari bozulmustu korktum direk sigortayi kapatim yan binalardan takip ediyorum
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 izmirde bi ara 5 gün aralıksız kesik demiyeyimde 10volt falan vardı heralde tv lamba falan bozuk çalışıyordu. hatta ufo falan indi diyede şüphelendim bi an.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 olm halinize şükredin ahaha. kıbrıs'da utanmadan gazeteye ilan veriyolar işte "elektriği/suyu 5 gün kesicez götünüzü kollayın" gibisinden. her evde en az 3-5 tonluk su tankı vardır :D
Pipet Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 e ne güzel ilandan haberiniz var.. haberiniz olmasa benim gibi, 2 gün sular gitti evi bok götürdü, işin birde paranoya kısmı var acaba faturayı yatırmadım mı gibisinden..
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Cairne said: idaresi mi artık neresi ise gerizekalı sanırım bunlar ciddi ciddi adamlar 5 tir elektirigi kesip kesip veriyor evdeki aletleri bozucaklar en sonunda hala elektrik yok ps:vınn dan girdim kimse keyfinden elektrik kesmez. kış aylarındasın, hava buz gibi her yer kar millet ısıtıcılara abanıyor şehir şebekesi böyle durumlarda yükü kaldıramıyor.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 evdeki aletler bozulursa tutanak tutturun. bişeyleri var onun. elektrik yüzünden gittiğini kanıtlarsanız parasını alıyosunuz.
Öne çıkan mesajlar