dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Lancelion said: 800ü kiraya gömsen, 100 ulaşıma ayırsan, 150 de faturalar, kalanı senin. 150fatura? total rahat 300'e yakın çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 güzel konser mekanlarında genellikle 33 lük 10 tl misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hacı ne kadar maaş vericekler ben çok merak ettim sormiyim sormym dedim dayanamadım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lan hesap yapcaktim faturalarla ilgili hangi faturalari odedigimi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 taksim iyi. hem ucuz hem merkezi senin icin, metroyla ulasım kolay. bosver leventi falan. etiler leventte yapıcak bi işin de olmaz arkadas cevren agirlikli orda degilse, ki sanmıyorum bu durumda oyle oldugunu. ayda 4 gece dısarı cıksan, taksimdeyken haliyle rock bar/kucuk beyoglu/asmali/tunel falan tarzı bi yerlere gitsen, sadece kendi hesabını verdigini varsayarsak, ulasım, içki ve gece kayıntısı dahil ortalama gece basına 35~100 arası harcayabilirsin. icki ve mekan performansına gore degisim gosterir tabi. bim, vesaire tarzı marketlerden evde yemek uzere alısverisi yaparsan haftanın 5 gunu evde kendin hazırlarsan o da bi 300 civarı tutar heralde. haftada 2 gun dısarda yemekten de 150-200 gider aylık beklenmedik alısverisler, hediye, giyim, doktor, hobi olayına da bi 300 atarsın geriye de suan aklıma gelmeyen durumlar için 300-400un kalır rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 snarveien said: hacı ne kadar maaş vericekler ben çok merak ettim sormiyim sormym dedim dayanamadım artık maaş söylenmez. istanbulda tek başıma geçinebilecek kadar alıcam diyebilirim. daha doğrusu geçinebileceğimi düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 valla ama oyle su kadar harcarimla da bi bok olmuyor kesin cok daha fazlasini harciyorsun yada ben beceremiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 synthesizer said: taksim iyi. hem ucuz hem merkezi senin icin, metroyla ulasım kolay. bosver leventi falan. etiler leventte yapıcak bi işin de olmaz arkadas cevren agirlikli orda degilse, ki sanmıyorum bu durumda oyle oldugunu. ayda 4 gece dısarı cıksan, taksimdeyken haliyle rock bar/kucuk beyoglu/asmali/tunel falan tarzı bi yerlere gitsen, sadece kendi hesabını verdigini varsayarsak, ulasım, içki ve gece kayıntısı dahil ortalama gece basına 35~100 arası harcayabilirsin. icki ve mekan performansına gore degisim gosterir tabi. bim, vesaire tarzı marketlerden evde yemek uzere alısverisi yaparsan haftanın 5 gunu evde kendin hazırlarsan o da bi 300 civarı tutar heralde. haftada 2 gun dısarda yemekten de 150-200 gider aylık beklenmedik alısverisler, hediye, giyim, doktor, hobi olayına da bi 300 atarsın geriye de suan aklıma gelmeyen durumlar için 300-400un kalır rahat ellerin dert görmesin ya. çok güzel bilgilendirme oldu bu. :) çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dediğine göre rahat geçinebiliceğin bi maaş alıcaksın yerinde olsam ayda 500 600 kenara atar kendime güzel orta seviye bi araba alırdım, kolay gelsin istanbullarda bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 valla arabayı biraz ilerde düşünüyorum. 1 sene sonra falan. pek araba tecrübem de yok. istanbulun trafiği vs... toplu taşıma daha mantıklı sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 biriktiricem kendimi kısabilirim dersen çok daha dusurebilirsin miktarları heralde, ama ben o kadar detaylı bilgi veremicem daha uzman ekonomiciler vardır. ozellikle ev alisverisi miktarim cok sallamasyon oldu. makul barlarda bira 10u gecmez, daha lukslere dogru 12 15 diye yukselir sokak standlarında teq shot 3.5 4 liraydı en son luks mekanlarda da chivas 32 lira, vodka 25 lira, semalarında lüks restoranlarda yemek kişi başı alkolsüz giriş gelişme sonuç yiyerek 80-100 arasından, makul her gun gidilebilecek guzellikte duzgunlukte cafe restoranlarda 20-25 arası bugunluk boyle gecireyim donercilerinde e 2.5-3 liraya kadar inebilirsin akbil kullanarak ulasimi mumkun metrebe gunluk 10-15 lirayı geçirmicek şekilde tutabilirsin, taksi kullanırsan rahat 20 30 40 gider tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 said: haftanın 5 gunu evde kendin hazırlarsan o da bi 300 civarı tutar heralde. 300den ucuz tutar tek kişilik irice bi tencereye yemeklik malzeme 10liradan az tutar. sebze/tavuk veya bakliyat karışımları diyorum tabii. 2-3gün gider tek kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 o 300 icinde dis macunu, tuvalet kagidi gibi bekar bir erkegin ortalama temizlik ihtyiacı falan da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hmm çok dert etmeme gerek yok o zaman anladığım kadarıyla. tek sorunum ev işi şu an.onu ne kadar makul bi fayata getirirsem o kadar ii olacak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben verdim ayari ozelden, rahat gecinecegini saniyor. sicti halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ahah çok pis hemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar