Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İmkanları

kgns

Öne çıkan mesajlar

said:
KARENA İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMALIK ŞİRKETİ olarak danışmanlığını yürüttüğümüz müşterilerimiz için, aşağıdaki pozisyonlar için arayışlarımız bulunmaktadır.

Çevrenizde önermek istediğiniz iş arayan arkadaşlarınızı bizimle paylaşabilir, ağınız ile arayışlarımızı paylaşabilirsiniz. İlgilenenler, <mail için bana özel mesaj atabilirsiniz> adresine özgeçmişlerini gönderebilirler.

İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

said:
ARAYIŞTA BULUNDUĞUMUZ POZİSYONLAR

Web Master: ( 1 kişi)
Temel duzeyde ASP.net bilen, HTML, CSS, JavaScript bilen ( Photoshop/flash – temel işler yapacak) en az 2 yıl deneyimli iyi derecede İngilizce bilen erkek aday

Junior,Net - C# Developer: ( 1 kişi)
En az 1 yıl deneyim sahibi, ( yada okulda projeler geliştirmiş) .net developer ( İngilizce çok iyi )

Java Developer: ( 1+3 )
Java J2EE, Tomcat ( app server),Glassfish , Web Servisleri ve Multi-threading programlama tecrübeli ( en az 3 yıl) kodun denenmesi için Linux bilgisi olan .

Sistem Birim Md: (1 kişi)
Windows Server İşletim Sistemleri, LINUX, Storage, SMTP, IIS, DNS en az 6-8 yıl deneyimli, 2 yıl insan yönetimi, MCSE, Linux sertifikasyonları, Storage eğitimleri olan,

Yazılım Birim Md: ( 1 kişi)
Tercihen Bilgisayar müh. yazılım da 10 yıl tecrubeli, .net ile web uygulamalarında ve MSSQL’de 5 yıl deneyimli, proje yönetimi en az 3 yıl, web servis entegrasyon deneyimli. Kullanılan teknolojiler: ASP.Net, c#, MS SQL, Script dilleri, AJAX, SOAP, Windows İşletim Sistemleri, IIS.

Oracle IDS: (3 kişi) ( Kazakistan projesi, büyük bir operatör firma )
Telecom tecrübesine sahip, 2/3 yıl Oracle Data Integrator tecrübesi ( İyi derecede İngilizce )

Operasyon Birim Yönetici: Tercihen telekominikasyın ( ISP ) firmalarında en az 1 yıl operason tecrübesi, Meslek yuksek okul mezunu veya öğrencisi, analiz ve raporlama tecrübesi olan, abonelik ve hizmet aktivasyonu için gereken işlemleri yapacak, 3 rd parti firmalar ile ilişkileri yürütecek, kargo işlemlerini takip edecek, arşivleme ve raporlama yapacak, türktelecom ve ADSL işlerini takip edecek 20-30 yaş arası operasyon uzmanı.

VMWARE uzmanı: Tercihen üniversitelerin Elektronik,Bilgisayar Bölümleri mezunu, benzer görevlerde en az 2 yıl deneyimli, tercihen VMware sertifikasına sahip. ( kIsaca iş tanımı: Server ve Storage Sanallaştırma Projelerinde Kuruluş ve Ayarların yapılması,Satış Sonrası Servislerin sağlanması)

pm atmak istemeyenler, bana mail atabilir:
kagan.ustungel at gmail.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...