MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evet arkadaşlar sonunda 3. okumamda kitabı anlayabildim. Hayatta okuduğum en ağır kitap ve hayatta bana en çok şey katan kitap.. Herkese öneririm..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 *!not alır* Sağol gerçi başlığında biraz anlaşılsada konusundna bahsedermisin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Nietzche'nin çıldırmadan önce yazdığı son kitap.. Hristiyanlığı, müslümanlığı ve hatta budizmi bile sorguluyor. Gerçekten süper.. Kitap uzun süre yasaklı kalmasına rağmen sonraları serbest kalmış.. Birde kitap 2 bölümden oluşuyor. Yarısı normal diğer yarısıda kitabı nasıl okumalısınız hakkında yazılmış. Yani kitabı okumak için bile kullanım klavuzu hazzırlamışlar..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ilginç daha önce duymamıştım cahil miyim neyim:) neyse mutlaka okuyacağım zaten deistimde dinlere kılımda war[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar