_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Fareyi sol el fingertip grip ve claw grip şeklinde tutmaktayım. fareyi kavrayamadığımdan ergonomik farelerin bir avantajı olmuyor. İki mouse arasında karasız kaldım.SteelSeries Xai Bu farenin fiyatı tuzlu ama kalite ve özellik bakımından ilk seçeneğim oldu. 5000 cpiRazer Imperator Bu fare ise fiyat bakımından Xai den 50 tl daha ucuz ve 5600 dpi. Görünüş olarak etkili ama sol elime uyup uymayacağından emin değilim. Eğer tutuş şeklim sıkıntı teşkil etmezse kararım bu fareden yana olacak. Yardımlarınızı bekliyorum özellikle bu farelere sahip arkadaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 roccat ürünlerine baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 roccat kova aldım acıkcası 90 tl optik bi mouse için çok. İki günde hon oynamaktan sağ tuşunda ses değişikliği ve hafif problem hissi yarattı. bu nedenle geri vermek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 g500 al, 70 lira vatanda bimekste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 adam solağım demiş ne g500 ü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dediğim farelerden ikisinden biri olacak. Roccat - sidewinder x8 - logitech ürünlerinin hepsini kullandım. Ama teşhir ürünü olarak razer ve steelseries göremedim. Razer i bilmediğimden Xai den yana seçim yaptım. Birazdan almaya gideceğim yokmu onerisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 arkadaşta en son 3 adet roccat kone vardı 0 , 80 liradan bırakıyordu ilgilenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mamba pwnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iki imperator edecek kadar neyi var mambanın çok merak ediyorum. imperatora wireless eklenince 160 tl fazladan vermek gerekiyor. imperator aldım sol elle rahat kullanabiliyorum roccat taito ile goliatus control denedim altınada. taito aldım fiyatına gore çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 solak deathadder. siradaki soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 lachesis var benim satayım istersen ? http://forum.paticik.com/read.php?27,5130611,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 deathadder left hand piyasada bulmak kolay değil gecen sipariş verdim 4 gün sonra dediler. xai tuzlu geldiğinden imperator aldım. deathadder ile arasında 12 tl fark varmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Esh said: solak deathadder. siradaki soru. kullaniyorum, ultra memnunum. solak olarak beni memnun edebilen tek mouse. credits to esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi ben de solağım fakat mouse'u sağ elle tutmaya alışmışım.siz de alışabilirsiniz ne var ki bunda.al g500 kullan paşalar gibi sağ elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sag elimle de , sol elimle de kullanabiliyorum. iki tarafimda da mouse var hatta. ama sol elimle hic bi fps de affetmem, kim aynisini off hand i icin soyleyebilirse kapisalim. ayrica g500 kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 işteyken sağ elle, oyun oynarken sol elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar