Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 arkadaşın hdd'den aldım. kısa ama gerçekten güzel videolar. mavi ekranı kesinlikle izlemelisiniz :) http://www.salvax.com/~faustgen/maviekran.asf http://www.salvax.com/~faustgen/MATRIX.MPG http://www.salvax.com/~faustgen/OSURUK.MPG[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 mavi ekran küselmiş[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 link acilmio[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 maviekran açılmıo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evt mavi Ekran Ho$..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 uhaua mavi ekran auhauah süper ya nasıl dumur olmuşlardır :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bu mavi ekran bende nie açılmıo ya kıl oldum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 amcan iş buldu sen otur , adam ol adam..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yanılmıyosam Mavi Ekran olayı Bill Gates'in Win98'i halka ilk tanıtımında yaşanıyor dimi :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 galiba zauha ama süper ya ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 adamin tavirlar super ya aauha[signature][hline]Mira
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sen yıllarca otur proglamla mükemmel ve hatasız yapmaya çalış gel tanıtım günü :) şans[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kötü olmustur adam orada ama yaa...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 mavi ekranı ters bir şekilde olsada izledim yazık adama diyorum :) ayrıca neden ters olduğunu çok merak ettim? sizde de öyle mi?[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bence o mavi ekran bilerek yapıldı espiri olsun :) yoksa ne bilim imkansız ya .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bazı videolar divx de izlenince ölye oluyor. Windows Media Player da izlersen sorun çözülür.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Öne çıkan mesajlar