Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail Hesabınızı Diskiniz gibi kullanın!

sharky

Öne çıkan mesajlar

http://richard.jones.name/index.html

Amcalar yapmış.. Hatta sanırım pyhton la.. Deneme fırsatı bulmadım, henüz dumur aşamasındayım.

Ha belirtmem lazım, bu Linux için :) Sanırım Windows'un böle attraktif programcıları yok :D[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyhton'u en son duyduğumdan bu yana 3 sene geçmiş. Nostalji yaşadım.

Windows için de attraktif kodlar üreten programcılar var ama ürettikleri kodlar herkesin işine yarıyacak kodlar değil malesef. Misal eski iş yerinde kullandığımız bir programın kişiselleştirmek için kullanılan vitese modülü pyhton kodlarını kullanıyordu ve bu kodlarla Lloyd kuralları bile işlenebiliyordu. Burada lloyd kurallarını kim ne yapsın, ama bir tersanede dizayn aşamasında haşır haşır kitap sayfası çevirmek ya da cd'den kuralı okuyup yorumlamakda geçen zamanı kodların kontrolünde dizayn yapmaya harcanması GM'lerin ve end userların hoşuna gidiyordu. İnsan hatasının da önüne geçiyordu bu tabiki.

Gerçi bu olay end userları kendi branşlarında daha bir dumb user yapıyordu ama kim takar. Sonuçta sistemin genel olarak sunduğu performans artışı senede 1 gemiden 7 gemi olmuştu ve bu daha yüksek maaş demekti. (yanlış anlaşılmasın pyhton ile yapılan kişiselleştirme değil genel olarak programın sunduğu performans artışından bahsediyorum)

ps: Oha bir pyhton kelimesi bana 3 paragraf yazı mı yazdırdı? Asosyalliğin mokunu çıkardık galiba.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...