photographer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Wow oynarken Cat5 kablo ile modeme bağlı iken 150ms alıyorum kablo kalabalığından kurtulmak için aldığım TP-Link wireless dongle kart ile modeme wireless bağlandım. Wow a girip oyuna başladıktan bir süre sonra ms bildiğin binlere ikibinlere falan çıkıyor. wireless dongle'ı çıkarıp kabloyu takıyorum ms 150lere düşüyor yine ve stabil biçimde sorun olmadan oynuyorum. Bu sorununu yaşamam için raid yada kalabalık bi yerde olmam gerekmiyor wireless ile bağlı iken kesin bir süre sonra yaşıyorum yani 3-4 dk sonra. wireless bağlantı 4 bar falan dolu gösteriyor sürekli modemden sadece yan odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 usb wirelessla ilgili bir şey, fazla ısınıyor olabilir veya driverları os ile uyumlu olmayabilir x64 falansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 wi-fi ile oynamak akil kari degil zaten. kablo ile devam etmen daha saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kaliteli wifi olursa oynanır bir farkı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İlginç. Edimax gibi dandik bir markanın usb adaptörü ile oynarken 70-90-100 ms görüorum, kablo ile oynarken 150 den aşağısı yok. Tabi anakart üzerindeki ethernet'den hayır olmaz. Ama genelde wireless daha doğrusu ekstra bir aygıt ile daha hızlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar