Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bu iki grubu dinliyeneniz varmı aranızda varsa mp3lerini nerden bulabilirim ztn ikisinin toplasan 6-7 albümü var ama bence gerçekten sağlam gruplar..[signature][hline]In Flames We Trust
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 silentium un sadece bir albümlerini(altum) dinledim çok hoşuma gitti. mp3 hakkında bir bilgim yok[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 olm Blind ben de tam forum açacaktım empyrium u dinlemeniz şart die auhauha ben de onu dinliodum şimdi efsane bi grup abi . çok yaşa emi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yaşıyalımda mp3leri fln nerden bulucaz ya? eğer imkanın varsa yolluyabilirmisin yada siteye fln atabilirmisin? bi ulaşsana bana :p 116563471[signature][hline]In Flames We Trust
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 soulseek ne yaw?[signature][hline]In Flames We Trust
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Blind, 07 Eylül 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Bu iki grubu dinliyeneniz varmı aranızda varsa mp3lerini nerden bulabilirim ztn ikisinin toplasan 6-7 albümü var ama bence gerçekten sağlam gruplar.. Dinleyenimiz var. MP3'lerini Soulseek isimli programdan aratip bulabilirsiniz. Haklisin saglam gruplar... (saglam anlayisina bagli, Empyrium en son dagalmisti. sonra yeniden toplandi mi bilmiyorum.)
Öne çıkan mesajlar